Boyun yaka ipi istiyorum.

adresınızı ozelden gonderın sıze kargo ıle bır adet ıp gonderıyım :D

Çok teşekkür ediyorum ne diyeceğimi bilemiyorum. beni çok mutlu ettiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 ----------

Güntekin kardeş adresini yaz gönderelim sana...

Allah razı olsun bu kadar kardeşimin ilgileneceğini tahmin etmemiştim, inanın öyle duygulandım ki gözlerim doldu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:00 ----------

MOTOPLUS LİNKİNİ ( KUVVETMİRA'NIN VERDİĞİ ) KAÇIRDIN SANIRIM.

bende de 1 tane var ama ucu maşalı, anahtar tutmaz :( istersen yine de göndereyim üstad :)

çok teşekkür ederim. Motosiklet kardeşliği budur işte.:rendeer::rendeer:

Sonunda aradığımı buldum
İyiki buradayım anladığım kadarıyla ne yaparsan yap kime seni burada yargılamıyor:queen:
Üstad sen adresini yolla ben senin için şirkette milletin çekmecesinden yürütür yine yollarım boyun ipini
hatta patronun çekmecesindekini gözüme kestirdim bile:queen:

Allah razı olsun kardeşim beni çok mutlu ettiniz, Allah sizi de mutlu etsin. Motorcu kardeşliği budur diyorum. Bunu herkesle paylaşacağım. Gözlerim doldu.

KUVVETMİRA kardeşim bulabileceğim linki belirtmiş. çok teşekkür ediyorum.

Ama göndermek isteyen kardeşlerim olursa; Hepsini ayrı ayrı en güzel hediyeler olarak saklarım. İsimlerinizi de belirtin. Herkese gösteririm. Bütün kardeşlerime söylüyorum Denizli de sizin için herşeyi yapacak bir kardeşiniz var. Bunu böyle bilin.

Adresim; Karaman mah. 1491/1 sok. Acartürk ap. No:13 K:3 Denizli

0 506 258 95 18 Mehmet GÜNTEKİN.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 ----------

Ben bir tane gönderdim :mrgreen:
Kargo gelir bir iki saate.

stepfunk kardeşim sana da ayrıca sonsuz teşekkürleimi sunuyorum. :rendeer::rendeer:

Way anasını 200 metre otemde satılıyor iyimi. Sen aylardır arıyorsun orda dumur oldum.

Mehmet Güntekin kardeşim sakarya kampından dolayı yoktum. Anahtarlıkları unutmadım merak etme...Şimdi ptt kargo ile 2 tane gönderdim adresine iyi günlerde ve nice kilometrelerde kullanmak dileği ile...:)
Not:Teslim tarihini 23-06-2011 olarak yazmış...

Mehmet Güntekin kardeşim sakarya kampından dolayı yoktum. Anahtarlıkları unutmadım merak etme...Şimdi ptt kargo ile 2 tane gönderdim adresine iyi günlerde ve nice kilometrelerde kullanmak dileği ile...:)
Not:Teslim tarihini 23-06-2011 olarak yazmış...

En anlamlı hediyeler olarak kullanıp saklayacağım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:23 ----------

pazar günkü konserde yerde yüzlerce hatta binlerce vardı bundan:)

Olan yerde değeri yok, olmayan yerde zimmetli maalesef.

üstad senin için ayırdığım ip şimdi benim boynumu süslüyor :)
baya kullanışlı oluyormuş ben de senden hatıra diye takıyorum :cherry:

Motosiklet.net'in bu şekildğe anahtarlığı var mı ya da yaptırmak gibi bir plan var mı? Varsa hemen sipariş vermek istiyorum çok güzel bişeymiş hoşuma gitti.
Bana da göndermek isteyen abiler kardeşler olursa ayrıca bende minnettar kalırım:rendeer::rendeer:

Bana güngör motorda çalışan abi vermişti. Motoru alınca kullanıcam :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar