Boyun Koruma aldım ilk inceleme (Moveo Neck Brace 899TL)

Gözü kararttım aldım 6 taksit motomax dan, ilk izlenim takma çıkarma çok kolay varlığını pek hissetmiyor insan, sağa sola bakışıda etkilemiyor.. Kask kadar önemli sigaramızdan dişinizden tırnağınızdan arttırın mutlaka alın, acil servislere gelen motorcular ya kasksız kafası dağılanlar yada kaskıyla gelip boynu kırık olan motorcularmış...

ZLpY0G.jpg

Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin bende düşünüyorum

çok iyi yapmışsın fakat mesela ben icon'un stryker body armorunu kullanıyorum bir mekana gittiğimde onu çıkardığım zaman millet bana uzaydan gelmiş astornotmuşum gibi tuhaf tuhaf bakıyorlar.Seninde başına geldimi boyun korumayla?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Krosçu falan değilseniz gereksiz bir ürün, ne bileyim krosçularada gereksiz, külliyen zarar milletin cebine oynamak için yapılmış birşey. 80 tl lik boyunlukla bunun arasından fark yok, boynunuzu koruyorsunuz diğer yerler ne oluyor? yada 65 km süretle bir duvara çarpsanız tüm korumalar ne olacak? bu yüzden boş işler paranızı çöpe atmışsınız samimiyetimle söyleyim boyunluğa 90 tl para bile vermem

Krosçu falan değilseniz gereksiz bir ürün, ne bileyim krosçularada gereksiz, külliyen zarar milletin cebine oynamak için yapılmış birşey. 80 tl lik boyunlukla bunun arasından fark yok, boynunuzu koruyorsunuz diğer yerler ne oluyor? yada 65 km süretle bir duvara çarpsanız tüm korumalar ne olacak? bu yüzden boş işler paranızı çöpe atmışsınız samimiyetimle söyleyim boyunluğa 90 tl para bile vermem[/QUOTE

Toplamda 1 adet canımız var hocam :) elden geldiğince korumaya çalışalım, boyunlukla çok kazayı atlatan var forumda sadece omuz ağrıları ile atlatan... Evet çok pahalı diyecek birşey yok ama %20 bile koruyacağını bilsem kullanmaktan çekinmem.

Krosçu falan değilseniz gereksiz bir ürün, ne bileyim krosçularada gereksiz, külliyen zarar milletin cebine oynamak için yapılmış birşey. 80 tl lik boyunlukla bunun arasından fark yok, boynunuzu koruyorsunuz diğer yerler ne oluyor? yada 65 km süretle bir duvara çarpsanız tüm korumalar ne olacak? bu yüzden boş işler paranızı çöpe atmışsınız samimiyetimle söyleyim boyunluğa 90 tl para bile vermem[/QUOTE

Toplamda 1 adet canımız var hocam :) elden geldiğince korumaya çalışalım, boyunlukla çok kazayı atlatan var forumda sadece omuz ağrıları ile atlatan... Evet çok pahalı diyecek birşey yok ama %20 bile koruyacağını bilsem kullanmaktan çekinmem.

troll e aldanmıyalım hocam, araştırdım iyiymiş yeni kasktan sonra bütçem denk olsun bunuda 6 taksit alırım

kesinlikle cok daha iyi sisen tipler ama motora baglaniyorsunuz unuttugunuz an teletabi gibi olabilirsiniz etraftan da kahkaha sesleri cabasi :)

MrJ

kesinlikle cok daha iyi sisen tipler ama motora baglaniyorsunuz unuttugunuz an teletabi gibi olabilirsiniz etraftan da kahkaha sesleri cabasi :)

denedik biz çok çekmenin ötesi lazım 30kg'nin altı çekme kuvvetiyle açılmıyor.zaten yaylı kablo unutmak bile imkansız.Boyuklukla birlikte kullanılabilir motordan ayrılmadanki ani boyuna binen kuvvetide azaltır.Biz ikisini bir arada kullanmayı planlıyoruz.

Son düzenleme:
Krosçu falan değilseniz gereksiz bir ürün, ne bileyim krosçularada gereksiz, külliyen zarar milletin cebine oynamak için yapılmış birşey. 80 tl lik boyunlukla bunun arasından fark yok, boynunuzu koruyorsunuz diğer yerler ne oluyor? yada 65 km süretle bir duvara çarpsanız tüm korumalar ne olacak? bu yüzden boş işler paranızı çöpe atmışsınız samimiyetimle söyleyim boyunluğa 90 tl para bile vermem

Kroscu değilim, şehirde scooter kullanıyorum. iki hafta önce 40 km hızla asfalta yapıştım. sağ omzum ve ense/sırtımın sağ tarafı 2-3 gün boyunca tatlı tatlı ağrıdı, yani yam da boyunluğun oturduğu yerler. Sebebi açıktır herhalde, boyunluk işini görmüştü. Alpinestars'ın bns neck brace ürününün kullanıyorum, dünyanın parasını vermiştim. İşe yarayıp yaramadığını hafif bir kazada bizzat test etmiş biri olarak söylüyorum, dişinizden tırnağınızdan biriktirin, bu zıkkımı alın. Bir tavsiye bu tabi, herkes kendi canından sorumludur nihayetinde!

Hayırlı olsun.. Birkaç sorum olacak..

Bu arkadaşı takmak için illa ki o göğüs bağlamayı kullanmak gerekli mi?

Montun içine giyme şansımız var mı? (arka uzantıyı mont dışında bırakıp)

Mont üstüne giyilecekse ayarlamaları yapıldığında kendini hissettiriyor mu başı çevirdiğinde?

Leatt denemiştim pek rahat gelmemişti bana ancak ayarlamaları ile uğraşamamıştım ayaküstü..

Bu soruları cevaplayabilirsen gidip alacağım kendime bir tane..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar