Böylede ara gazı verilmezki birader ( koptum valla )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zuzuhaahahahahah allah iyilğini versin iso bu ne böyle resmen koptum valla en kısa zamanda bende deneyeceğim kendine güvenen artçı aranıyor

Bu 2 manyaqı daha once de izlemiştim ama videolarını bulamıodum,sayende tekrar yüzümüz güldü eline saglık iso9001 :cherry:

Hah yine sorun kadınlarda oldu yani pes diyorum başka da bişey demiyorum. Benim kilom 50. Eeee 50 den fazla olanları alamayacak mıyım arkama ? Saçmalığın bu kadarı.

Mesele kadın erkek meselesi değil farzetki erkek ne olacak gene düşecekler.Senin kilona gelince arkana at bakalım 80-100 kiloluk birisini motora bindirip indirebilecekmisin? gazıda öyle kökle bakalım ne olacak hastaneye gelemem ama çiçek gönderirim:cherry:

Arkadaşlar bu videoyu bilgisayarıma nasıl kaydedebilirim fikri olan varmı?Teşekkürler.

Son düzenleme:
Mesele kadın erkek meselesi değil farzetki erkek ne olacak gene düşecekler.Senin kilona gelince arkana at bakalım 80-100 kiloluk birisini motora bindirip indirebilecekmisin? gazıda öyle kökle bakalım ne olacak hastaneye gelemem ama çiçek gönderirim:cherry:

Babam 85 kilo. Çiçeği hastaneye değil eczaneme yollarsan sevinirim. :cherry: Hani söz ağızdan çıktı bi kere.:cherry:

Moderatör (forrap)
Çok açıldı bu konudan arkadaşlar :)Ama hala baya görmeyen varmış.
Güzel video gerçekten ama daha önce yayınlananlardan devam edelim...

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Konu daha önce defalarca kez yayınlandı.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar