Böylede ara gazı verilmezki birader ( koptum valla )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce verildimi bilmiyorum ama izleyip izleyip gülüyorum valla:queen: Bide bırakmıyoda motoru

[YT]-JDuwyMQi7w[/YT]

gece gece koptum vallahi paylaşım için teşekürler :queen:

Gaziantep İl Temsilcisi
o kadar aragaza önunun kalkması normal bu arablar bu işi ögrenecek sabah sabah iyi geldi iso sakın sende böyle yapma :p:p

Hehehe, adamın kalkışa hazırlanırken Başındaki örtüyü sanki Kask gibi hazırlayışına çok güldüm yaavv:queen:
Sonuçta çok kötü bitmemesine şükür.:)
Teşekkürler

Puhahaahaahaaahahaha :queen: Bir an için kadın sandım ama Allahtan değilmiş , bakın sadece biz de yok böyle beceriksizler.. :queen:

Paylaşım için teşekkürler.Bence o arkadaki kadının fazla kililorından dolayı o motor şaha kalktı birde çok arkaya oturmuş.Birden gaza asılınca düşmemeleri mucize zaten.Gülünç olsa bile burda bize bir ders çıkıyor.Hiç bir zaman kendinden ağır birini artçı olarak almayacaksın.sonuç ortada.

Sabah sabah yuzumuzu guldurdun, Allah da senin yuzunu guldursun :) Motor bi saattir gazi ala ala fena gaza gelmis herhalde bi anda ne kalkis o oyle :queen: artci olan acaip dusuyo yalniz, ona cok guldum ben :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
halen guluyorummmm 10 dk oldu,dur bı daha ızlımmmmm:))))))))))))))))))))

daha öncede verilmişti ve yanlış hatırlamıyosam kilitlenmişti:silent:ama çok komik yaa emeğine sağlk adam yere düşüyo hala motoru bırakmıyo yaa ona çok güldüm:mrgreen:

Sürücü başındaki örtüyü düzeltirken, arkadaki arkadaş neden motora gaz verip duruyor onu zaten hiç anlamadım:queen::queen::queen:

Motosikleti
Honda NT1100
bir ders daha motosiklete terlikle binme düşersen daha bir komik olursun. o terlik nasıl fırlıyor öyle olamaz böyle bişey.

Paylaşım için teşekkürler.Bence o arkadaki kadının fazla kililorından dolayı o motor şaha kalktı birde çok arkaya oturmuş.Birden gaza asılınca düşmemeleri mucize zaten.Gülünç olsa bile burda bize bir ders çıkıyor.Hiç bir zaman kendinden ağır birini artçı olarak almayacaksın.sonuç ortada.

Hah yine sorun kadınlarda oldu yani pes diyorum başka da bişey demiyorum. Benim kilom 50. Eeee 50 den fazla olanları alamayacak mıyım arkama ? Saçmalığın bu kadarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar