Böyle yetenekl bir sürücü gördüğünüzü sanmıyorum

Daha önce defalarca gördük. Forumda aratsaydın sende görürdün.

34569030694809346834 kere yüklendi sadece.
daha burda yeniyim var olup olmadığını bilemedim normal olarak aklıma da gelmedi olacağı paylaşmak istedim sadece gördüysen daha önce izlemezsin olur biter

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

Daha önce defalarca gördük. Forumda aratsaydın sende görürdün.
aklıma gelmedi o kadarı

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

Yetenekle alakası yok. Çalışınca oluyor.
Adamlar şöyle başlıyorlar. Bizim gibi 30 yaşında oturmuyorlar seleye.
http://www.youtube.com/watch?v=EgjH57DtLO0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=K0-di6RNEZ0&feature=related
Sonra bakıp şaşırıyoruz .
öyle yada böyle herkes bu kadar yetenekli olamaz nihayetinde çalışıp çalışıp yinede birşeyi beceremeyen insanlarda yok değil bu hayatta ama çalışmak elbette ki çok büyük bi etken yinede.

Neden saldırıyosunuz adam forumda yeniyim diyo :D sizinde cahil olduğunuz konular olacak illaki sizede mi böle yapak :D

Yav iyi ki bi video yüklemişim.Hemen hırgür çıkmış.Niye böyleyiz biz milletçe? Anlamadım.Hemen bi eleştiri hemen bi atışma.Azcık anlayışlı olunsa nolur sanki?Bilseydim açmazdım konu zaten...(laf sokan ark.lar için söylüyorum)

ulan sataşan ben miyim sen misin 1x2C ?

Ne yazmışım? Bilmem kaç kere yüklendi sadece... Eee? Küfür mü ettim? Aşşağıladım mı? Hakaret mi ettim?

Sen ne yazmışsın?

"aha burda yeniyim var olup olmadığını bilemedim normal olarak aklıma da gelmedi olacağı paylaşmak istedim sadece gördüysen daha önce izlemezsin olur biter"

Ha sen yazarsın çizersin her istediğini yaparsın, başkası eleştirince hadi naş? Yok ya? Çocuk musunuz? Yaşınız ne sizin? Yazılanları okumasını öğrenin önce.

Syanur; en azından ilk sayfada alakalı olabilecek konulara bir zahmet bakılabilinir. Zira bu şekilde insanların zamanı çalınmamış olur, forum çöplüğe dönmez!

ulan sataşan ben miyim sen misin 1x2C ?

Ne yazmışım? Bilmem kaç kere yüklendi sadece... Eee? Küfür mü ettim? Aşşağıladım mı? Hakaret mi ettim?

Sen ne yazmışsın?

"aha burda yeniyim var olup olmadığını bilemedim normal olarak aklıma da gelmedi olacağı paylaşmak istedim sadece gördüysen daha önce izlemezsin olur biter"

Ha sen yazarsın çizersin her istediğini yaparsın, başkası eleştirince hadi naş? Yok ya? Çocuk musunuz? Yaşınız ne sizin? Yazılanları okumasını öğrenin önce.

Syanur; en azından ilk sayfada alakalı olabilecek konulara bir zahmet bakılabilinir. Zira bu şekilde insanların zamanı çalınmamış olur, forum çöplüğe dönmez!
Ona bakarsan benim ki de sataşma değil.Ayrıca üslubuna dikkat et ulan falan?Askerlik arkadaşın mıyım senin?O an hakaret etmemiş olsan bile şuanda o dediğini yapıyosun.Ayrıca ben kötü bi lafta etmedim burda "nedendir bu sataşmak" dedim.Bu kadar saçma bi olayı tartışmaya çevirerek zaten dediğimi daha fazla doğruluyosun.Ayrıca ne kadar bi zamanını yedi ki sanki bi tık yaptın sadece.İki sayfa yazı okumadın ya...
Edit:Aklıma gelmişken diyosun ya bilmem kaç kere yüklendi diye o senin "sözde" bişey yapmaman dalga geçmendir 1314487 bilmem ne falan.Buda bi nevi sataşmaktır.

yeni üye olan arkadaşların açtığı konular forum görevlilerinin onayına sunulsun bence onay verirse eğer açılsın .

öteki türlü bir sürü gereksiz konu ve forum kirliliği oluyor..

konuyu açan arkadaş üstüne alınma sana bir kinim yok :)

sadece bu tür konular sıklasmaya forum kırlenmeye basladı gıbı.

Moderatör
Round 2, Boks :p

Gereksiz yere tartışmaya gerek yok, daha önce açılmış yüzlerce başlık, konu, yüklenen video resim var. Ve her gün kayıt olan yüzlerce üye var belki de. Hoşgörülü olmak kimseye bişey kaybettirmez. Hem ben izlememiştim bu videoyu :)

yeni üye olan arkadaşların açtığı konular forum görevlilerinin onayına sunulsun bence onay verirse eğer açılsın .

öteki türlü bir sürü gereksiz konu ve forum kirliliği oluyor..

konuyu açan arkadaş üstüne alınma sana bir kinim yok :)

sadece bu tür konular sıklasmaya forum kırlenmeye basladı gıbı.
Güzel fikir bence bi denetlenme olsun ki böyle sorunlarda yaşanmasın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

Round 2, Boks :p

Gereksiz yere tartışmaya gerek yok, daha önce açılmış yüzlerce başlık, konu, yüklenen video resim var. Ve her gün kayıt olan yüzlerce üye var belki de. Hoşgörülü olmak kimseye bişey kaybettirmez. Hem ben izlememiştim bu videoyu :)
Anlayışınız için teşekkürler.Bende bundan bahsediyodum işte hoşgörü ama işte...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar