Böyle sorumsuzluk olmaz,sinek gibi kamyona yapışıyodum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki ilerisini göremediğin bir viraja hızla girdin, sonra haliyle "aniden" karşına kamyon mu çıktı?
Bu olay HER virajda olabilir - her virajın arkasında kenarda bozulmuş bir araç olduğunu, hatta kasaba yollarındaysanız, iki şeritte karşılıklı durmuş sohbet eden şöförler olabileceğini hiç unutmayın lütfen. İleriyi göremiyorsanız, hızlı girmeyin viraja.

aynı yolu akşam yine gittim.bu defa 70 km yi geçmedim,yine bi denyo buldu.viraja yakın beni sollamaya kalktı.karşıdanda araba çıkınca beni saga sıkıştırdı.bu defa kamyon değil ama trafik tabelasına monte olacaktım.
abi işi cözdüm ya,o yolda bi keramet var.haftaya bi daha gidecem.eger bi salak daha çıkarsa karşıma o yolu yasaklıyorum kendime

zuhaha ben her gün gidiyorum vizeye daha hiç o denyolardan rast gelmedi sen bir duş al kuru yer kalmaısn :D:D

çok geçmiş olsun
sanırım sen kötü kamyoncuya denk gelmişsin ama oysaki kamyonlar otobanda çok yardımcı olurlar ben genelde trakya tarafına giderken hep otoyolu kullanırım ve ambarlı gümrüğüne hadımköye felan en az günde 2 defa gider gelirim allah razı olsunlar rüzgarda vede yağmurda çok yarımcı oluyolarlar.. belki bana özeldir dicem ama ne bilim benim düşüncem bu :)
ben severim kamyon ve tırları helede şehir içi otobüsleri egzosları arkada ya adamın kemikleri ısınıyo 3 dakkada :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Olayı ne güzel anlatmışsınız yahu!
Yine de bizim avcılar ve atıcılar klubündekiler kadar başarılı değilsiniz; daha çok çalışmanız lazım...
Geçmiş olsun diyelim de bari usul yerine gelsin. :bounce:

şanslıydım,tecrübem ve annemin duaları beni ölmekten kurtardı.

Annenin duaları belki ama hani tecrübe? Virajlara sonunu gördüğün hızda girmelisin. Unutma kazaların %90 sebebi biziz ne yazık ki.

Bir de "yol bildiğim yol acemeisi değilim" demişsin. Videolar bölümüne bir video koymuştum, "kazaların birçoğu bildiğiniz yollarda olur" diye bir özeti vardı :) Aratırsan bulursun belki. Geçmiş olsun.

EDIT:

Ulen başlığın üstünden 4 ay geçmiş, beni de kandırdınız :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar