Böyle Domuz gördünüz mü ?

mübarek hayvanda tam hayvan 2 tane hayabusa gelio ağırlığı :mrgreen: hangi silahla vurmuşlar bazuka filan diye düşünüyorum :queen:

iyiki motor kullanırken karşımıza çıkmamış...300 basardık herhalde..muhahahaha

yoo yeniyor. Islam dininde günah olduğu için müslümanlar yemez.Avrupada çatır çatır götürüyo millet :p

En ağır panda kac kilo acaba...?? :p ( mete_han ağbi geLir yorum yapar simdi alır geyik muhabbetinin kokusunuu) heuheu :mrgreen: Lanet olsun içimdeki panda sewgisine

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohanda bu ne?
insan görmeyen yılanın büyümeye devam ettiğini lirik masallardan duymuştum lakin bu bu...

yani ne yemiş bu hayvancağız, nerede gezmiş, ne içmiş???
diyorum başka bişi diyemiyorum.. allahım insan yer bu ya iki dakkada..

arkadaşlar ne kadar safsınız, göz yanılması, ... hem 476 kg dediğin neki bir inek kadar bile değil...
dikkatli bakın...

yuuuuh... kulagı kafa kadar:D ama gercekten nasıl 476kg oluyor?? tamam, domuz eti yaglıdır, yag da hafiftir ama.. su cusseye o sayı sanki az?!

ne domzo bea o bi yaban domuzu olsa enz 1 metre uzunluğunda dişleri olması lazım

başlığı gördüm senn açtığını tahmin etmiştim.yanılmamışım:p

resim gercekci bence fake yok gbi cocugun altındada bişey wardır öle boyu yetişiyodur,ölü hayvanın kafasınn altına ble yastık misali takoz koymuslar,yasayan cocugun altına bi tahta parcası veya yükseklk yaratıcak bişey cokmu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar