böyle boya nasıl motor :(

Benim sana nacizane tavsiyem,2.el 2000-2500TL civarında naked bir makina ile yani cbf 150 ile başlaman.Nedenine gelince ilk makinan olacak allah göstermesin diyeceğim ama illaki yatma kalkma olacaktır.Grenajlı bir alettegeri kalan bütçen tamire gidecek.Bu sezon al cbf,iiyice piş,paranıda koy bir kenara seneye elindekini satar gönül rahatlığı ile daha büyük bir makina alır,keyifle binersin.

Benim sana nacizane tavsiyem,2.el 2000-2500TL civarında naked bir makina ile yani cbf 150 ile başlaman.Nedenine gelince ilk makinan olacak allah göstermesin diyeceğim ama illaki yatma kalkma olacaktır.Grenajlı bir alettegeri kalan bütçen tamire gidecek.Bu sezon al cbf,iiyice piş,paranıda koy bir kenara seneye elindekini satar gönül rahatlığı ile daha büyük bir makina alır,keyifle binersin.

abi onuda düşündümde hatta ilk bi kuryede görmüştüm çok holuma gitmişti de işte sonra bu devir saatinin olmayışı falan biraz soğuttu sonrada tipine karşı bi antipati oluşturdu :mrgreen: zaten motoru alırsam dediğim gibi arkadaşlarımın küçük motorlarında baya bi alıştırma yapmayı planlıyorum direk büyük bişeye binmem yinede bi daha düşünürüm

UnHoly

Özelden mesaj attım sana bir bakar mısın ?

becerebildiysem cevap yazdım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar