- Konu Yazar
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum ilk sorumu sormak bugune nasip oldu
soruma gelince önce diyebilrsiniz zaten bu konuyla ilgili konular var evet onlarıda okudum ama benim boyutlarımda biri için olanı bulamadım
benim boyum şuan 190 kilomda 70-75 arası inip çıkıyo aranızda olduğumdan da anlaşılacağı gibi motor tutkunuyum ilk motor deneyimim eniştemin arkasında sanırsam hondaya binmemle başladı o günden beri nerde görsem hayran hayran bakarım :cyclopsan şimdi de orta vadede motor almak gibi planım var burda danışacağım konu boyutlarıma uygun motorlar şimdi ilk başta cbr125r gibi bi düşüncem vardı yanına gidince bana birazcık büyük geleceğini anladım
ilk başta cbr dende anlaşılacağı gibi ss tarzı bi motor istiyodum ama boyuma küçük geleceğini anlayınca biraz daha enduroya kaydım fakat onlarında fiyatları biraz tuzlu geldi şimdi öncelikli hayalim ss olduğu için benim boyutlarıma uygun başlangıç ve devam motorları varsa yazarsanız sevinirim boyum sorun olmasa şöyle bi hedefim vardı önce cbr 125 r sonra hyo gt 250 r gibi birde az biraz zorunlu olsada endurolarda çok hoşuma gittiği için onlardan önerilerinizi alabilrsem çok sevinirim bu arada bütçem de maalesef biraz kısıtlı 7 bin gibi bi rakam