Böyle birşeye hakları var mı ?

Selamlar.

Bugün banka hesabıma baktığında 73 tlnin gittiğini gördüm. bakiyede görünüyor kullanılabilrde yok.

Allah allah dedim işlem açıklaması gelir idaresi başkanlığı ehaciz.

Nedir bu diye düşününce 1 sene önce kimliğimi kaybettiğimi ve cezasını ödemediğimi hatırladım.

Anlamadığım konu ise şu, böyle habersiz çekmeye hakları var mı paramı hesabımdan??

Haciz habersiz olmaz. Öncesinde siI uyarmişlardir. Baska bankalarda paraniz varsa onlara da haciz koyar devlet haberiniz olsun.

Ben yanlis ifade ettim. Kimliginizi kaybettiginizde soylenmistir olacaklar. Trafik cezasi yerseniz tebligatta belirtir vs.

Normalde tutar kadar e haciz konmasi gerekir ama hala bazi bankacilarin hesaptaki tum paraya bloke koyabiliyor. Her bankaya muzekkere yollamislardir. Baska hesaplariniz varsa sikinti cekmeden halledin derim.

Haciz işleminde Kamu her zaman öncelikli alacaklıdır. e- hacizlerde Tc kimlik numaranıza bağlı tüm mal varlığı taranır. Borca yeter mal varlığı veya nakite rastlanırsa o bedel bloke edilir. Maliyenin böyle bir yetkisi var. yapılan işlem normal.

Şimdi bu para kimliğinizi kaybettiiğiniz için mi çekildi ? Bundan emin olabilmek için nüfus müdürlüğü ile bir konuşun. ( Bana MTV için çekilmiş gibi geldi )

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ben de 2006-2007 yıllarında 2 defa kimlik kaybettim ama benden kimse para mara istemedi...
ben de vermedim...
2007 yılında da bankamatik kartıma nerdeyse 20 defa para yattı ve her defasında 5 lira fazla çıkıyordu... faiz gibi birşey :pl:

Kimlik kaybetmenin cezasina baktim 73 tl. 15 gun icinde oderse 4 te 3 unu odeyerek kurtuluyordu.

Böyle bir hakları var mı derken?:sunny:
E-haciz yapmasa şırıngayla alır hocam. Ama alır.

Haciz işleminde Kamu her zaman öncelikli alacaklıdır. e- hacizlerde Tc kimlik numaranıza bağlı tüm mal varlığı taranır. Borca yeter mal varlığı veya nakite rastlanırsa o bedel bloke edilir. Maliyenin böyle bir yetkisi var. yapılan işlem normal.

Şimdi bu para kimliğinizi kaybettiiğiniz için mi çekildi ? Bundan emin olabilmek için nüfus müdürlüğü ile bir konuşun. ( Bana MTV için çekilmiş gibi geldi )

demeye gelmiştim.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bankaların hesap işletim ücreti adı altında aldıkları haraça da benziyor rakam!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar