Boykotun Anketi

Türkiye Fransa'yı Boykot Etmeli mi?

• EVET

Oy: 50 89.3%
  • HAYIR

Oy: 6 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    56
Hacı Şakir 'i kuran adam bir Türkiye Yahudisi diye biliyordum ben.

Fatih Altaylı, köşesinde Fransızlarla ilgili sözlerden alıntı :

"fransa'nın yazı da, kışı da yoktur. Ahlakı da yoktur. Bunların dışında şahane bir ülkedir. Ve genelde fahişeler tarafından yönetilir." Mark Twain.

"Arkamda bir fransız ordusu olacağına, karşımda bir Alman ordusunun olmasını tercih ederim." General George S. Patton

"Yanınızda fransa ile savaşa gitmek, akordeonla geyik avına gitmeye benzer." General Norman Schwarzkopf.

"İki türlü tepki verebiliriz. Ya bir fransız gibi ya da bir şey yaparak." Marge Simpson.

"İlgilenebildiğim kadarıyla savaş başarısızlık demektir." Jacques Chirac.
"fransa ilgileniyorsa haklısınız." Rush Limbaugh.

"fransa'nin bizim savaşa girmemizi destekledği tek an Alman ordusunun Paris'te kahve içtiği andır. Regis Philbin.

"fransızların Irak'ta Saddam Hüseyin'e karşı bize yardım etmemelerine kızmayın. Onlar Hitler'i fransa'dan atmamıza da yardım etmemişlerdi. Jay Leno.

"fransızların içinde yer almayacağı bir Dünya Savaşı, 2. Dünya Savaşı'na benzer." Anonim.

"Nazilerden daha çok Big Mac ve DisneyWorld ile savaşan bir ulustan daha ne beklenir ki!" Dennis Miller.

"Bize ihtiyaç duyduğu anda fransa'nın orada olduğunu hatırlamak çok önemlidir." Alan Kent.

"fransa'nın tümünü ele geçirmek Almanların üç gününü almıştır. Çünkü yağmur nedeniyle ilerlemek zor oluyordu." John Xereas .

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Ben kendilerine bir eposta attım, tepkilerini öğrenmek istediğimi, alacakları tavrın milletin tavrını çok etkileyeceğini söyledim. Hah cevap gelir mi? Bence gelmez lakin birileri belki birşeyleri tekrar düşünür.

http://www.oyak.com.tr/ulasin.asp

Ve cevabını da aldım, bakalım bir sonuç çıkacak mı? Muhakkak duyarlı, bilinç sahibi kalabalıklar aynı yolla onlara ulaşmaya çalışsa kayıtsız kalamazlar.

ads305zlt7.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sivasliyizga8.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
Bıyıklı bak evet dedim .. hayır diyimmi söle yaklaşmayın hayır derim ona göre :p ...baltalarım valla boykotu ...:cherry:

bende oyladım...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Evet güzel boykot baltalarsın, bilirim. :) Aynı zamanda güzelde anket silersin, sildirirsin. :silent: Yalnız dikkat et şakayla bile olsa sadece beni değil kendi geleceğini de baltalamış olursun bu boykotta. Örneğin Fransa'da tutuklanabilir, ağır cezaya çarptırabilirsin hani bir Avrupa turu hayalin var (1200gs li gezi konusundaki yorumunu gördüm) zehir olur sana. Farazi konuşuyorum tabi nasılsa evet dedin, hani dönmezsin ya sözünden. :)

Radyodan bugün dinlediğime göre (hangi kaynaktan alınmıştır,ne kadar güvenilir bilmiyorum) Fransa bu kararı aldıktan sonra ithalatımız % 30 oranında artmış,iyi mi?

Motosikleti
Mondial Virago 50i
39 oy, ne kadar kalabalık, duyarlı bir topluluğuz. :silent:

@nautilus,
Bizim DİE istatistikleri kolay kolay çıkaramıyor, radyo nasıl bir günde çıkarmış?

Motosikleti
Mondial Virago 50i
İşkembeden sallayarak çıkarmıştır. :silent:

Bir topluma yalanlar bu kadar mı kabul ettirilir arkadaş aramızda okumaktan aciz, beyni yıkanmış ne kadar embesil mahlukat var. Hani Ermeni olursun, bu vatana düşmansındır yani tarafsındır anlarım da ben bu ülkenin evladıyım diyen insan boykota nasıl karşı çıkar, ödüllendirir gibi nasıl alışverişine devam eder. 'Besle kargayı oysun gözünü' sözü ne kadar uyar bu duruma. Adamlar siz bebek, kadın katilisiniz hepsini yokettiniz diyor, hatta özgürlüğün beşiğiyiz diye övünürken Türklerin soykırımcı olduğunu kabul etmeyeni cezalandırırım diyor, sayın! hükümetimiz iki eleştiri ile üstünü kapatıyor hatta evet öyleyiz diyen yazara methiye düzüyor, bunu kabulleniyorsun sen ne biçim mahluksun be kardeşim, hiç tepki vermeyen otlar mahluk bile değiller ya. Hakikaten sinirim kalktı ne kadar tepkisiz bir toplumuz, sizin yüzünüzden hepimize semer vuruyorlar, vuracaklar da Allah kahretsin kardeşim hepinizi. Soyunuz kurusun yahu. :silent:

Radyodan bugün dinlediğime göre (hangi kaynaktan alınmıştır,ne kadar güvenilir bilmiyorum) Fransa bu kararı aldıktan sonra ithalatımız % 30 oranında artmış,iyi mi?

benimde takip ettiğim kadarıyla tüketici hakları dernek başkanı boykotun 3. günü total ürünü satışlarında % 30 azalma olduğunu açıkladı

sanırım dinlediğin radyonun spikeri Fransız, doğruların tam aksini söylüyo

valla inanmadım zaten de ancak bizim milletimiz de bu boykotu umursamazsa zerre kadar şaşırmam onu da söyleyeyim.Bu kadar tepkisiz bir koyunlar vardır bir de bizim milletimiz.Anlayabilmem mümkün değil ama maalesef öyle bu durum...

ya bide ben şunu merak ediyorum arkadaşlar ...
Tabiri caizse Fransaya giren cıkan neki koca avrupada bi tek bunlar yırtık dondan fırlar gibi bu yasayı cıkardılar.<Bunun altında yatan şey klasık Türk düşmanlığı değildir sanırım..
bu soruya net cevaplar bekliyorum bilgilendirirseniz sevinirm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar