Boya Yaptım 10 Üzerinden Not Bekliyorum :)

plaka nası bişey çözemedim.
boya galeriden yeni çıkmış gibi olmuş,
tebrikler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işçilik süperr tebrikler 10 u hak etmişsin gerçekten :mrgreen:

specops abi nasıl boyadın acaba işlem sırasına göre ayrıntı verebilir misin şunları şunları yaptım şunlara dikkat ettim yaparken gibisinden...mümkünse yani...(meslek sırrı da olabilir de o bakımdan dedim)

şimdiki daha güzel olmuş bişi sorcam bu boyanın adı ne olarak geçiyo bide metale uygulanıyomu

Resimleri ekledıkten sonra bir kaç arkadaş sordu aynı soruları yazdım ama tabi biraz aşalarda kaldı o yuzden görmemişinizdir.Fazla kalabalık yapmasın diye ben resımleri eklediğim ilk yazıma neyi nasıl yaptığımı eklicem şimdi ordan bakarsınız teşekkür ediorum hepinize.

Resimleri ekledıkten sonra bir kaç arkadaş sordu aynı soruları yazdım ama tabi biraz aşalarda kaldı o yuzden görmemişinizdir.Fazla kalabalık yapmasın diye ben resımleri eklediğim ilk yazıma neyi nasıl yaptığımı eklicem şimdi ordan bakarsınız teşekkür ediorum hepinize.

ben sorumu yazdiktan sonra gordum megerse varmis onceki sayfalarda :)

yinede tesekkur ederim boya cok guzel olmus ondan sormustum ben...

Şimdi boya konusuna gelince ben halen aynı düşüncedeyim dün gece rüyamda diference kardeşleri gördüm.. Siyah akrep boya yapıyordu ama yine parlak taraftarı idim. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
SAĞLICAKLA BİN ÇOK GÜZEL OLMUŞ..alınteriyle olan helal iş ..

NOT : plastik yüzeylerden zamanla boya atar

bunun için boya öncesinde plastik yüzeye astar niyetine atılan bir madde vardır şu an ismini hatırlamıyorum

inşallah sorun yaşamassın boya hakkında

not olarakta 10 üzerinden 5 veriyorum
boya yüzeyi tam düz olmamış el sürünce belli olur zaten ama yakın çekim parçalara dikkatli bakıldığında belli oluyor biraz pütürlü gibi selülitli yani ;)

hayalimdeki gibi olmuş bence çok güzel karamsar renkleri severim ...

arkadaşım eline sağlık emek emişsin ama bu kadarda önemli değil bence yaptığın iş tabancanın başında airbrush falan yapmadığına göre 10 üzerinden 6 eder benim kanaatim bu tek renk siyah zaten mat,ipekmat,parlak,metalik bu boyanın kendiliğinden olan bi özellik

Forumdan Uzaklaştırıldı
9 vardır bi hataaan çekmemişindir mesela motorun dier tarafını göremios demi muahahah

arkadaşım eline sağlık emek emişsin ama bu kadarda önemli değil bence yaptığın iş tabancanın başında airbrush falan yapmadığına göre 10 üzerinden 6 eder benim kanaatim bu tek renk siyah zaten mat,ipekmat,parlak,metalik bu boyanın kendiliğinden olan bi özellik

Kardeş airbrush yapabiliyor olsam yaptığım airbrushun resimlerini çekip buraya koyup senden zaten not istemem, öyle yapsam bile konu başlığım boya deyil airbrush olur.

Airbrush 1 iş deyil sanattır ben ise basit bir boya yaptım boya yapmayı airbrush la kıyaslamak alaksız olur sanırım, bunalrı verdiğin not için yazmıyorum tabi :) bana mantıksız geldiği için belitmek istedim.

10 üzerinden not istemişsin bende boyadan anlayan biri olarak görüşümü yazım asabiyete gerek olmamalı bence,ki dediğin gibi olsaydı kendince önemli bir iş yapmış görmeseydin kendini resimleri çekip buraya koymazdın diye düşünüyorum,,,,dikkat msjmın başında eline sağlık dedim yani

Profesyonelce bir çalışma olmuş.

Parçaları sökmek, işlemlere tabî tutmak, hassas el vs.

Tebrik ediyorum.

Eğer tüm yetkiler bana aitse 10/10 diyorum.

Benim motorun boyası biraz daha farklı sanırım, spreyi tutacağını zannetmiyorum, alacağım malzemelere güvensem ben de yaparım :)

Vişne çürüğü hem de hemen :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar