Boya Yaptım 10 Üzerinden Not Bekliyorum :)

bencede çok güzel olmuş, tebrik ederim. 10 üzerinden 10 veriyorum.

görünebilirlik sorusuna gelirsek bence onun renkle bir alakası yok sürücülerin dikkatiyle alakası var. bende bembeyaz metalik renkli bir motor vardı ama dikkatsiz bir sürücü beni farkedemeyip arkadan çarptı. şimdiki motorum siyah:) yapılan araştırmalara göre otomobillerde en çok kaza yapan renk kırmızıymış

Evt aynen katılıyorum ama anlatmak biraz zor oluyor bazı arkadaşlara.

arkadasım bu boyayı sen mı yaptın boyacımı sen yaptıysan helal olsun yaw işçilik guzel bende mondıalımı bıraz sekıl degısıklıgı yaptım elıne saglık ben 10 uzerınden 9 verıyorum o 1 puanı kırmamın nedenı de ontekerlıgın oldugu fotyu ınceledım de camurlugu boyayım derken masaya da kacırmıssın boyayı ondan bır puan kırdım:):):)
Aynı noktaya ben de takıldım ve 10 üzerinden 9 veriyorum :)
Eline;emeğine sağlık arkadaşım

Tesekkürler, Boyamayı kendim yaptım sprey boya ile, maşadaki boya izi kapakları boyamadan once camurlukta bir çizik vardı deneme amaclı üstünde biraz boyadım o yüzden oldu, sonra kapakları sökerek boyadım.

Yalnız sprey boya ile yaptıysan kolayca boya kendini atabilir... Bu yüzden üzerine mat vernik sürmelisin... aklında bulunsun.

dostum güzel olmus bencede acaba bu sprey boyayı nerden aldın ben de bakayım bazı cizikler varda? boyacı çok para istiyor....

dostum güzel olmus bencede acaba bu sprey boyayı nerden aldın ben de bakayım bazı cizikler varda? boyacı çok para istiyor....

Sağol, Ben sıradan caddede bulunan marşal diyo gibi boyalar satan boya mağzasından aldım yada yapı mazemeleri satan yer de diyebiliriz.İstanbulda olsan en güzel yeri karaköy ama bursadasın sanırım, yapı mazemeleri satan buyuk hipermarketlerde bulabilirsin veya buyuk boya mağzalarında yada nalburlarda kolay gelsin.

10 üzerinden 8 veriyorum (aman alınma: zor beğenen biriyim 8 i de kolay kolay vermem ) bence hak ediyor çok güzel olmuş güle güle kullan :)

Valla konuya girmeden önce aklımdan "arkadaşım emeğe saygım var ama olmamış" cümlesini yazmak geçti, ama fotoğrafları görünce bu düşünce anında kayboldu:) Ellerine sağlık çok güzel yapmışsın.Puanını görmek nasip olursa veririz:)

helal olsun yaa arkadasımız becermiş yapmıs.. El emegi goz nuru. En onemliside o zaten.. Bi boyacıya gitseydi 50 ytl den asagı cıkamazdı kesinlikle. Belkide daha fazla... 10 üzerinden 10

guzel olmus eline saglik sana tavsiyem deve tuyu rengi bir suet malzeme ile seleyi kaplaman :cat:

arkadaşım yaptığın iş çok güzel olmuş eline sağlık 10 üzerinden 10 tam puanı hak etmişsin. bu işi kendinde yapma cesaretini bulmaklada bir 10 üzerinden 10 puan daha hak etmiş bulunuyorsun. yalnız bir sorum olacak boyayı atmadan önce zemine ince bir zımpaa sürdünmü? merak ediyorum yoksa boyanın atma ihtimali olabilir birde bazı boyaların esneme payı yok çıtır çıtır dökülüyor iyişallah senin boya böyle degildir zamanla esnedikçe çatlamalar olmaz iyişallah saygılar.:cat:

kusuruma bakma ama arkadaşım bir yorumda ben yapayım dedim 60 lı yıllara geri dönmeye hiç niyetim yok cila denen bişe var artık. PARLAK renk kullansaydın ben ce daha iyi olurdu. Açıkcası hoşuna gitmedi.

Siyah motorsiklet hakkında özgürce bir yorum yaptım Beğenmedim dedim ama..mat şeyleri pek sevmem

Son düzenleme:
Sağolun arkadaşlar tesekkür ederim.

arkadaşım yaptığın iş çok güzel olmuş eline sağlık 10 üzerinden 10 tam puanı hak etmişsin. bu işi kendinde yapma cesaretini bulmaklada bir 10 üzerinden 10 puan daha hak etmiş bulunuyorsun. yalnız bir sorum olacak boyayı atmadan önce zemine ince bir zımpaa sürdünmü? merak ediyorum yoksa boyanın atma ihtimali olabilir birde bazı boyaların esneme payı yok çıtır çıtır dökülüyor iyişallah senin boya böyle degildir zamanla esnedikçe çatlamalar olmaz iyişallah saygılar.:cat:

Sagol cbf150, Kapakların eski boyası boya bile sayılmaz kapak imalatında kulanılan plastik alaşım gibi bişeydi olabildiğince mat ve kaygan deyildi, o yüzden kapakların heryerini zınparalamadım sadece marka ve model etiketlerini sökünce biraz iz kalıyor o izleri yok etmek için en ince zınpara ile biraz zınparaladım onun dısında zınparasız boyadım. Ama bahsettiğin esnemeden boya catlaması olmuyor, çatlama sanırım fazla kat boya atılırsa veya mıkelaj da falan olur benimkinde sorun yok.

güzel olmuş emeğine sağlık... işçilik de gayet iyi... bence 10 üzerinden en az 8 verilmesi gereken bi emek var ortada...

kendimi popstar yarışmasında sandım bir an 10 üzerinde 9 veriyom bende gıcıklık olsun 1 puan kırdım

10 üzerinden 9 :p Sırf kıllık olsun diye :mrgreen:
Şaka maka beğendim, eline sağlık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar