Boy ve kalıp sorunu ve motosiklet seçimi

Merhaba dostlar, başlıkta da belirttiğim gibi boy ve kalıp ile ilgili sorunlarım var. 1.87 boyundayım fitness ile uğraştığım için kalıplı bir insanım diyebilirim. Yaklaşık 10 bin km cbr125 kullandım ve artık canıma tak etti diyebilirim. 10 bin km sürüşün yeni bir motosiklete geçiş için yeterli olacağını düşünüyorum en azından altımda kaybolmayacak bir motora geçmek istiyorum. Aklımda KTM Rc 250 - Ninja 300 ve R25 var. Araştırdığım kadarıyla aralarında en kalıplı olan Ninja 300'müş KTM'in kalıbı hakkında pek bir bilgi bulamadım açıkçası. Bir tek R25 deneme fırsatım oldu deposu biraz küçük gibi geldi ama tamda emin olamadım. Ek olarak şu an kafama KTM yatıyor ABS olsun, kaydırmalı debriyaj olsun, wp amortisörler olsun aklımı çeliyor fakat ondada çok fazla titreşim olduğu söylenir. En azından tecrübesi olan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler :king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

Hiç bilgi sahibi birileri yok mu forumda <.<

Kardeş saydığın motorların hepsi cüsse olarak ufaktır. Ybr'den çok da fazla fark etmez görünüş olarak. Eğer önceliğin altında ufak kalmaması ise tek seçeneğin inazuma. Mümkünse F olanından al, keyfine bak.

Sana o cc de anca inazuma gider.
Boyum 1.90 kilom 105 ben 250cc de inazumadan başka motorda rahat edemiyorum çok ufak kalıyo . Inazumayı incele ve düşün derim ben. İlle de ss görünümlü istiyorum diyosan da motorları bulup bi denemen lazım.

Son düzenleme:
tenere 660
africa twin crf1000l
gs 1200

vs motorlar küçük kalmaz o boya saydığın tüm motorlar bisiklet gibi olur.

Super Moderator
3 motosiklette spor ve yarış motosikleti olduğundan mütevellit bunlar hem cüce, hemde kısa makinelerdir.
Siz boy ve kilonuza göre bişi bakıyorsanız, bu NC, Versys , vb. yüksek makineler olur.
Belki Xmax 400 fln da olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar