Emin Arıkoğlu
Bugün, saat 21:36
valla abi o piste girmek cesaret ister helal olsun sana bakma boy a sen![]()
Murat DinceL
Bugün, saat 21:42
yazsana olm foruma sahtekar![]()
nasıl güzel olmuş mu
Emin Arıkoğlu
Bugün, saat 21:36
valla abi o piste girmek cesaret ister helal olsun sana bakma boy a sen![]()
Murat DinceL
Bugün, saat 21:42
yazsana olm foruma sahtekar![]()
abi öyle deme kendimi afişe ettim mehmet abi oyacak beni :mrgreen:Senin de ağzında bakla ıslanmıyo yanii :bounce:
yallaa şöfööör yalla:mrgreen: minibüs şöförü ol magirusla teker yaparsınemin piste girer dönerse motosiklet hayatıma son verip anadol şöförü olmassam banada jess demesinler
umarım oldukça eğlenmişsinizdir, zati topic amacına ulaşmış
bi ara mt ss tayfası riva yapsak :cherry:
ss im yok ama katılırım![]()
ss e gerek varmı selim __ ? sende ne vardı![]()
![]()
Lan Cerrah, sen önce motor kullanmayı öğren, ona buna arkadan patlayıp insanları riske sokma, bu arada kolun ne durumda?Daha utanmadan hala o dizlerime gelen boyu posuyla yerden bitme milletle dalga mı geciyor tebiyesiz
Boş olduğunda piste giriş serbest değil, önceden organizasyon yapılması gerekiyor. Ücret duruma göre değişiyor. Ama şunu diyeyim, pist tecrübesi insana çok şey kayıyor, illa yarışmanız gerekmiyor. Resimlerde görmüşsünüzdür, oradaki herkes piste çıktı ve ben hariç hiçbiri yarışçı değildi. Eğer talep olursa seneye bu tür organizasyonlar yapabiliriz.Merak ettiğim bişey var. Daha önce piste gitmedim. Boş olduğunda giriş serbest mi? İstediğimiz zaman gidip kendimizi geliştirebilir miyiz acaba? Ücretliyse nasıl bir tarife var. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan sorularımı yanıtlamalarını rica ediyorum.
Evet bunu yazmayı unutmuşum ama tek elle bile senden çok daha hızlıyım :mrgreen:Ayrıca benim attığım turu Mehmet zorlamadan tek elle de atıyor bunu da söyleyeyim ahahahhaha
Demek ki bazı şeyleri anlaman için bu tip bir kapışma gerekiyormuş. En azından bu dediklerini anladığına sevindim. Pistte seni perişan ettim belki ama en azından bu tecrübenin sana birşeyler kattığı için mutluyum. Pistten sonra kendindeki gelişmeyi hemen fark ettiğine de sevindim, bunun böyle olacağını sana baştan söylemiştim.Motorda Km önemli değil derdim eskiden. Ama şu anda anlıyorum ki uzun yolda olsa tecrübe tecrübedir. Ancak en BABA tecrübe eğitim. Çünkü orada limitleri tehlikesizce görebiliyorsunuz. Pistten çıktıktan sonra daha önce döndüğüm yerleri daha rahat döndüğümü fakettim.
Abi bir tek şunu anlamamışsın, sana 20 saniye fark koyan altımdaki motor değil bendim, emin ol başka bir motorla da dönsem en kötü 1-2 saniye fark eder. Bunu geçen seneden biliyorum çünkü. Benim 1000RR'da hiçbir modifikasyon yoktu ve ilk girdiğimde 58 saniye dönmüştüm. Adam standar 1200GS ile 60 saniye döndü. Olay motorda değil sürücüde.. Bunu da ileriki zamanlarda anlayacaksın.. Sonuç olarak bu organizasyonun sana birşeyler kattığı ve aradaki farkı gördüğün için mutluyum. Boşa insanlara piste gelin demiyorum, pist deneyimi insana gerçekten çok şey katıyor. Umuyorum bu yazıyı okuyup seneye piste girmek isteyen birçok arkadaş çıkar da, biz de diğer grup gibi kalabalık şekilde pist organizasyonları yaparız.Dopdolu bir 600RR a 20saniye yaklaşmak bile benim için başarı ahahha. Hem de SLICK lastikli, hem de PowerCommander lı, hem de quickshifter lı falan falan
Umuyorum bu yazıyı okuyup seneye piste girmek isteyen birçok arkadaş çıkar da, biz de diğer grup gibi kalabalık şekilde pist organizasyonları yaparız.
@muRRat
Evet bunu yazmayı unutmuşum ama tek elle bile senden çok daha hızlıyım :mrgreen:
Demek ki bazı şeyleri anlaman için bu tip bir kapışma gerekiyormuş. En azından bu dediklerini anladığına sevindim. Pistte seni perişan ettim belki ama en azından bu tecrübenin sana birşeyler kattığı için mutluyum. Pistten sonra kendindeki gelişmeyi hemen fark ettiğine de sevindim, bunun böyle olacağını sana baştan söylemiştim.
Abi bir tek şunu anlamamışsın, sana 20 saniye fark koyan altımdaki motor değil bendim, emin ol başka bir motorla da dönsem en kötü 1-2 saniye fark eder. Bunu geçen seneden biliyorum çünkü. Benim 1000RR'da hiçbir modifikasyon yoktu ve ilk girdiğimde 58 saniye dönmüştüm. Adam standar 1200GS ile 60 saniye döndü. Olay motorda değil sürücüde.. Bunu da ileriki zamanlarda anlayacaksın.. Sonuç olarak bu organizasyonun sana birşeyler kattığı ve aradaki farkı gördüğün için mutluyum. Boşa insanlara piste gelin demiyorum, pist deneyimi insana gerçekten çok şey katıyor. Umuyorum bu yazıyı okuyup seneye piste girmek isteyen birçok arkadaş çıkar da, biz de diğer grup gibi kalabalık şekilde pist organizasyonları yaparız.