Bostancı-ümraniye motor güzergahı

Arkadaşlar evim bakırköyde işim de 1 hafta içinde ümraniye dudullu ya taşınıyor.Motorumu Bostancı deniz otobüsü yakınında bir otoparka bıraksam Bakırköy den deniz otobüyle bostancı yapıp motoruma binip ümraniye ye işe gitsem akşamda aynı şekilde motoru yine otopark a bırakıp deniz otobüsüyle bakırköye dönsem diyorum.Otopark önerisi ve Bostancı- ümraniye güzergah konusunda yani anlıcanız toptan fikirlere ve görüşlerinize ihtiyacım var ne dersiniz servisde var ama trafiği çekmek istemiyorum birde motoruda kullanmak istiyorum?

Allah yardımcın olsu nbıraz karısık olmus
bence se nservisle takıl bı dunya paradır oralar

Kadıköyde hemen durakların arkasında postahane var orada ara sokak da katlı otopark
var motorunu oraya bırakabilirsin hem iskeleye yakın 5 dakikanı almaz.Bırakırkende için rahat olur.

Kadıköyde hemen durakların arkasında postahane var orada ara sokak da katlı otopark
var motorunu oraya bırakabilirsin hem iskeleye yakın 5 dakikanı almaz.Bırakırkende için rahat olur.

bostancımı kadıköymü? kadıköy biraz uzak kalmazmı ümraniye yukarı dudullu ya?

kardeş astarı yüzünden pahalıya gelir
bence en mantıklısı servisle gidip gelmen

şöyle düşün 6 ytl deniz otobüsüne verceksin

otoparka da günlük 5 ytl verirsen bide bunun dönüşü var

etti sana 17 ytl. benzin durumunu hiç söylemiyorum bile

ama dediğin gibi yapmak istiyorsan denizotobüsünün yakınında isparka ait otopark illeki vardır.

parket devam et projesi kapsamında denizotobüsünün çok yakınına otopark kuruyolar. yine sen kafanda tart eğer mali açıdan seni sıkıntıya sokmayacaksa kafan nasıl raha ediyosa öyle davran

sen bostancı köprüsünden e5 e cıkıcaksın kadıköy istikametine giden taraftan gidicen tabikiide optimum alışveriş merkezi var sağda görürsün hemen onu geçtikten sonra ilk sağ değil 2.ci sağdan giriceksin ordan trio konutlarına cıkıcaksın trioyu geçtikten tekrar sağa sapacaksın ordan mustafa kemal mah.alt yoluna geciceksin soyak yenişehir e doğru gidermiş gibi gidiceksin sonra karşına ışıklar gelicek 4 yol sen sola sapıp princess plaza ısıklarına cıkacaksın.
Işıklardan sağa dönüp tepeüstüne gelip dudullu istikametine sapıp hayırlı bi şekilde varacaksın.Bu dedigim yolu kullanırsan 15-20dk.da iştesin bostancıdan.Karısık gibi gelir ama en kestirme en trafiksiz yoldur bu tarif ettigim.İnş. işine yarar :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi sen atla motorla beraber arabalı Feribotla qit qeL bence otopark parası vermezsin yol parası vermezsin sadece Feribot parası çalşır

sen bostancı köprüsünden e5 e cıkıcaksın kadıköy istikametine giden taraftan gidicen tabikiide optimum alışveriş merkezi var sağda görürsün hemen onu geçtikten sonra ilk sağ değil 2.ci sağdan giriceksin ordan trio konutlarına cıkıcaksın trioyu geçtikten tekrar sağa sapacaksın ordan mustafa kemal mah.alt yoluna geciceksin soyak yenişehir e doğru gidermiş gibi gidiceksin sonra karşına ışıklar gelicek 4 yol sen sola sapıp princess plaza ısıklarına cıkacaksın.
Işıklardan sağa dönüp tepeüstüne gelip dudullu istikametine sapıp hayırlı bi şekilde varacaksın.Bu dedigim yolu kullanırsan 15-20dk.da iştesin bostancıdan.Karısık gibi gelir ama en kestirme en trafiksiz yoldur bu tarif ettigim.İnş. işine yarar :mrgreen:

bostancı köprüsünden E5'e girmeden yukarı devam ederse dudullu'ya daha rahat gider düz yoldan fazla da dolanmadan bence tabi sabah saatlerinde oraların trafiğini bilmiyorum ben ama akşamları genelde açık oluyor :cat:
otoparka gelince bostancıda iskele karşısında hemen bir otopark var yazın adalarda oturan arkadaşlarım arabalarını orda bırakıp vapurla gidip geliyorlar hergün, rahat da oluyor ama maliyet konusunda birşey diyemem tabi.

gideceğiniz yeri tam olarak verirseniz yardımcı olabilirim dudullu org. bir bölge bostancı bakkalköy kayışdağı yolu daha mantıklı olabilir
ayrıca bostancıda motogaraj var aylık ücretli ben bırakmasamda bir çok kişi kullanıyor orayıda tarif edebilirim hemen deniz otobüslerinin karsısındada büyük bir otopark var motorlar içinde üstü kapalı bir alanı olan abonelik yapılabilen bir otopark

gideceğiniz yeri tam olarak verirseniz yardımcı olabilirim dudullu org. bir bölge bostancı bakkalköy kayışdağı yolu daha mantıklı olabilir
ayrıca bostancıda motogaraj var aylık ücretli ben bırakmasamda bir çok kişi kullanıyor orayıda tarif edebilirim hemen deniz otobüslerinin karsısındada büyük bir otopark var motorlar içinde üstü kapalı bir alanı olan abonelik yapılabilen bir otopark

tam olarak yer yukarı dudullu organize san bölgesi 1. cad.

Aylık ücret ne kadardır?

oraya gitmek için bostancı köprüsü içerenköy üzerinden kayışdağı yolu ve gümrük yolundan devam edip otobanın altından geçtikten sonra sağda kalan İMES sanayi sitesinin arka tarafındaki bölge oluyor yaklaşık bostancıdan 11 km. mesafededir. resimde kırmızı ile çizdiğim istikameti kullanabilirsiniz. kullanabileceğiniz en kısa güzergah burasıdır.

otopark ve kapalı otopark için net fiyat bilgisini hafta sonu aktarabilirim

Bence deniz otobüsü biraz paradan,yoldan ve zamandan kayba yol açar.Bakırköy'den TEM'e çıksan ve 2.köprüden tepeüstüne ve oradan işyerine gitsen bence çok daha iyi olur.Kötü havalardada "RomeO"'nun dediği gibi arabalı vapur'la HArem'e geçer,oradanda Altunizade'den Şİle otoban'ına çıkarsın.Dudullu sapağındanda işyerine ulaşabilirsin.Hemde motorun evinin önünde durmuş olur.

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
valla bence hiç uğraşma bostancı üzerinden gelmeye,direk ikinci köprü üzeri git gel. sabah ve akşam bostancı köprüsü kilit motor bile zor gidiyor hiç boşluk yok.

oraya gitmek için bostancı köprüsü içerenköy üzerinden kayışdağı yolu ve gümrük yolundan devam edip otobanın altından geçtikten sonra sağda kalan İMES sanayi sitesinin arka tarafındaki bölge oluyor yaklaşık bostancıdan 11 km. mesafededir. resimde kırmızı ile çizdiğim istikameti kullanabilirsiniz. kullanabileceğiniz en kısa güzergah burasıdır.

otopark ve kapalı otopark için net fiyat bilgisini hafta sonu aktarabilirim

teşekkür ederim

kardeş astarı yüzünden pahalıya gelir
bence en mantıklısı servisle gidip gelmen

şöyle düşün 6 ytl deniz otobüsüne verceksin

otoparka da günlük 5 ytl verirsen bide bunun dönüşü var

etti sana 17 ytl. benzin durumunu hiç söylemiyorum bile

ama dediğin gibi yapmak istiyorsan denizotobüsünün yakınında isparka ait otopark illeki vardır.

parket devam et projesi kapsamında denizotobüsünün çok yakınına otopark kuruyolar. yine sen kafanda tart eğer mali açıdan seni sıkıntıya sokmayacaksa kafan nasıl raha ediyosa öyle davran

O kadar olmaz ya.Bu işi yazın havalar iyiyken yapıcam Deniz otobüsü akbille 4 tl x 2= 8 tl gidiş dönüş.8x25gün=200 tl otoparkta aylık abone 100 tl olsa bana 300 tl aylığa gelir.50 tl de benzin yaksam aylık 350 tl masraf olur diye düşünüyorum.Birde 3 ay motor zevki yaşamış olurum.

Son düzenleme:
Bakırköy - sahilyolu > sirkeci - arabalıvapur > harem-e5 > ümraniye
güzergahını izlemenizi tavsiye ederim... :)

Hava güze olursa motorla git gel daha ucuza ve kısa zamana mal olur. Bide bostancıda akşam koyabileceğin garantili yer zor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar