1. caddede hangi firmada çalışıyorsun?
bende 3. caddede ünifil elektronikte çalışıyorum[/QUOT
Fortisbank Operasyon merkezi
Sen bana daha yakınsın bende ALARKO-CARRİER de çalışıyorum.
Sen bana daha yakınsın bende ALARKO-CARRİER de çalışıyorum.
Böyle yaparsam güvenli bir sürüşle tahmini süre ne olur? yaklaşık yani?
Bence Haremden E-5 üzerinden Otosan kavşağı ile köprü yoluna çıkarsan orda 2.köprü
yoluna çıkıp direk seni dudullu sapağına çıkarır ve bu süre 20 dakikanı almaz.
Arkadaşlar evim bakırköyde işim de 1 hafta içinde ümraniye dudullu ya taşınıyor.Motorumu Bostancı deniz otobüsü yakınında bir otoparka bıraksam Bakırköy den deniz otobüyle bostancı yapıp motoruma binip ümraniye ye işe gitsem akşamda aynı şekilde motoru yine otopark a bırakıp deniz otobüsüyle bakırköye dönsem diyorum.Otopark önerisi ve Bostancı- ümraniye güzergah konusunda yani anlıcanız toptan fikirlere ve görüşlerinize ihtiyacım var ne dersiniz servisde var ama trafiği çekmek istemiyorum birde motoruda kullanmak istiyorum?
Ben olsam , ne arabalı vapur ne de denizotobüsü ve park olayıyla uğraşırım. Arkadaşların dediği gibi 2.köprüden bas gel. oradan ümraniye sapağına girersin ordan şile otobanına ve dudullu ayrımından varırsın org.san.ye. Diğer türlü hem zaman hem nakit kaybın olacak. Tabi yine karar senin. Mesela ben hergün 41 km. yol yapıyorum. Hele deryalı(Ali) günde 100 km. civarı gidip geliyor. Hem de bu kış aylarında. Yine de sen bilirsin :wiinkk:
Servisle Git Daha Rahat Edersin
İşyerinde üzerini değişebileceğin bir yer vardır mutlaka.Oradaki güvenlik veya temizlik görevlilerine bi sor,onlar yol gösterecektir.300 lirayı yola vereceğine 250'lik bir scooter'in taksitine ver ve yolunda 25dk.'ya düşsün.Arkayada büyükçe bir topcase aldığın zaman bütün sıkıntılarından kurtulmuş olacaksın.Zat'la sağdan 70-80'le gidicem diye uğraşacağına solda 100-120'yle trafiğe ayak uydurursan zaman kaybın en aza iner.Koruma ekipmansız yola çıkmanı tavsiye etmiyorum.