boss hoss resimleri

çoooookkk güzeller bite almak lazım ama türkiyedeki benzin fiyatları malum kullanılmaz bakılır :)

tek vites ama debriyajlı dimi? yani kawramadan sonra şanzumansız direk tek dişliyle tekere aktarıyon gücü hemi? söz konusu 8000 cc bilmemkaç beygir olunca kafam basmadı. torkta, son süratte, kalkışta hiç güç sorunu yok yani. o gücü nası bi zincir taşır, sesi nasıldır bunun??? çok abartılı bişeymiş be yaw.

ya ben bunu sürmeye korkarım valla zaten fazla cüssem yok aman diyim üstüme düşer falan kalkamam bidaa:queen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
türkiye şartlarında büfelerde süs olması gereken bi makina içler acısı insanların bakışlarıdnan süremezsiniz yollarda

ohaa yuhhhh pehhh höhhh..... bunun gibi bi sürü nida ve narayı attıktan sonra diorum ki o bir motor değil bence..... sanırım çizimini yapan tasarımcı arkadaş uyuya kalıp çizimin üzerine çay dökmüş aslında bu chevrolet in üstü açık bi konsept arabası :queen::queen::queen::pr::pr:

800px-BossHoss.jpg

new%20kid%20and%20boss%20lo.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu kısrağı zaptetmek kolay olmaz zannımca ama görüntüsü muhteşem

Türkiye'ye gelse buna bir iki insan ancak biner 1 litreyle herhalde 1 km falan gidiyordur :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunlar kendi kendine de gidebiliyormuş öyle duydum :p

şehir içinde kullanmaya uygun bir motosiklet gerçekten :p

öle.. dur kalk derdi yok. bastın mı vijuuuvvv tükkanın önündesin..
akşam dönüşte
bey niye ekmek almadın
valla duramadım hanım anca..

Son düzenleme:
Fuarda bir tanesini yakından görme fırsatım oldu. Benim motorun yanına park etmişti. Bir süre ayrılamadım başından, gözüm döndü,ağzım sulandı.:mrgreen:
Bu arada ilk resimdeki motorda 10 silindir dodge viper motoru var yani adamlara sekiz bile az gelmiş...

Bu da beğenilmez mi diyeceksiniz ama bence güçlü ve heybetli olmasına rağmen zarafet bakımından sorunlu. Çok kaba-saba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar