Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tek vites ama debriyajlı dimi? yani kawramadan sonra şanzumansız direk tek dişliyle tekere aktarıyon gücü hemi? söz konusu 8000 cc bilmemkaç beygir olunca kafam basmadı. torkta, son süratte, kalkışta hiç güç sorunu yok yani. o gücü nası bi zincir taşır, sesi nasıldır bunun??? çok abartılı bişeymiş be yaw.
ohaa yuhhhh pehhh höhhh..... bunun gibi bi sürü nida ve narayı attıktan sonra diorum ki o bir motor değil bence..... sanırım çizimini yapan tasarımcı arkadaş uyuya kalıp çizimin üzerine çay dökmüş aslında bu chevrolet in üstü açık bi konsept arabası :queen::queen::queen:r:r:
Fuarda bir tanesini yakından görme fırsatım oldu. Benim motorun yanına park etmişti. Bir süre ayrılamadım başından, gözüm döndü,ağzım sulandı.:mrgreen:
Bu arada ilk resimdeki motorda 10 silindir dodge viper motoru var yani adamlara sekiz bile az gelmiş...