tarafindan en az 8-9 konusu kilitlene bir olarak buna en cok ben sevincem herhalde,boyle olcagini bilsem Pro'ya kendim i$ bulurdum :cherry:
ne iş yapabilirki orada mesela...............![]()
bi i$ yapmasina gerek yoq,zaten burdaki hatunlari gorunce en az 6 ay geri donmez turkiyeye,6 ayda bize yeterde artar bile :cherry::cherry::cherry::cherry:
bi i$ yapmasina gerek yoq,zaten burdaki hatunlari gorunce en az 6 ay geri donmez turkiyeye,6 ayda bize yeterde artar bile :cherry::cherry::cherry::cherry:
pro senin oraya geldimi zaten adınıda dinini de değiştirir...40 yıllık oralı olur...:queen:
40 yillik burali olabilmesi icin gunde 1 litre vodka icebilmesi lazim,sogukta montsuz gezerken usumemesi lazim,ve bunun gibi bi kupa cart curt,pro gelemez boyle seylere :bounce::bounce::bounce::bounce:
:queen::queen:len bende mod olcaktım şimdi sırf gıcıklık olsun diye bu topiği kilitlerdim :queen::queen:
:
abi artik vodkasi birasi hicbisey kalmadi,eskilerin hizli ickicisi sinan simdi bi tovbekar,eskilerden bi hatun olaylari kaldi ,ondanda vazgecilmez ,bence sende alkolu birakmayi dene cok seyin degistigini fark edersin :cat::cat::cat::cat:Votka işine ben varım,hatta votkadan sonra montsuz ayaza bile varım.
Çünkü vücudumda bir penguen kadar yağ kaplı.:queen:
,caktirmayin Baris abiyede aynisindan yazmak lazim,yine bi uyari mesaji gondermi$)
:
arkanda ben varım kankü...kurtarırım seni merak etme...![]()
Türkiye'nin herhangi bir yerinden oto kiralamak isteyen olursa haber verin ha :cherry:
Nasıl yani??? Motosiklet sitesinin moderatörü 4 tekerleklilerle uğraşıyor ha.Skull'ı göreve davet ediyorum :mrgreen:
boyle deyip sonradan satmayiz herhalde,yani nede olsan bi fenerlisin o acidan dedim :wiinkk::wiinkk:
Allah canını almaya emi...Roberto Carlosu getirdik daha ne istiyonuz...![]()