Boşladım sanki :)

tarafindan en az 8-9 konusu kilitlene bir olarak buna en cok ben sevincem herhalde,boyle olcagini bilsem Pro'ya kendim i$ bulurdum :cherry:

pro senin oraya geldimi zaten adınıda dinini de değiştirir...40 yıllık oralı olur...:queen:

40 yillik burali olabilmesi icin gunde 1 litre vodka icebilmesi lazim,sogukta montsuz gezerken usumemesi lazim,ve bunun gibi bi kupa cart curt,pro gelemez boyle seylere :bounce::bounce::bounce::bounce:

Votka işine ben varım,hatta votkadan sonra montsuz ayaza bile varım.
Çünkü vücudumda bir penguen kadar yağ kaplı.:queen:

40 yillik burali olabilmesi icin gunde 1 litre vodka icebilmesi lazim,sogukta montsuz gezerken usumemesi lazim,ve bunun gibi bi kupa cart curt,pro gelemez boyle seylere :bounce::bounce::bounce::bounce:

2 birada kafayı bulduğu söyleniyor...o dediğini yaparsa bizimki kendi önünü bile göremez...:p

:queen::queen:len bende mod olcaktım şimdi sırf gıcıklık olsun diye bu topiği kilitlerdim :queen::queen:

benden iyi mod olur aslında :pyaww arkadaşlar nasıl mod olunuyo seçimlemi:queen: oyunuzu bana verin sizi bodruma kampa götürim,oyunuzu bana verin başlık açmak serbest :mrgreen:

Sizde pro'yu amma ezdiniz haa,adam bosladim dedi arkasindan donen entrikalara bak (tamamen kendimi guvene almak icin bu yazi yazilmistir,caktirmayin Baris abiyede aynisindan yazmak lazim,yine bi uyari mesaji gondermi$ :):) )

Votka işine ben varım,hatta votkadan sonra montsuz ayaza bile varım.
Çünkü vücudumda bir penguen kadar yağ kaplı.:queen:
abi artik vodkasi birasi hicbisey kalmadi,eskilerin hizli ickicisi sinan simdi bi tovbekar,eskilerden bi hatun olaylari kaldi ,ondanda vazgecilmez ,bence sende alkolu birakmayi dene cok seyin degistigini fark edersin :cat::cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar