Boş zamanınız varsa ve anime seviyorsanız...

Boş zamanınız varsa (mesela son birkaç gündür Covid19 falan olduysanız :p), motosikletleri de seviyorsanız bu kısa anime serisini izlemenizi öneririm. Yorum yapmıyorum, aksiyon beklemeyin, sıkılırsanız da kendiniz bilirsiniz. Kafa dinlendirip bazı duyguları hatırlamanız için izlemenizi öneririm. Anime sevmiyorsanız da, bir deneyin:wiinkk:

Super CUB

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Üstat geçmiş olsun, Allah şifa versin, umarım iyisindir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar "metallica diye bir grup kesfettim
!" gibi olmaz umarim

https://m.imdb.com/title/tt6741278/

Kural z nin animelerini izlerken sikintidan olebilirsiniz ama bu oyle mi ?

Super bir dizi bu,kan govdeyi goturuyor iste gercek super kahramanlik bu yemin ederim

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Geçmiş olsun :D Yav bu yaşa geldiniz hala çizgi film izliyorsunuz. Tövbe tövbe bende gidip Kakegurui kaldığım yerden devam edeyim :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Boş zamanınız varsa (mesela son birkaç gündür Covid19 falan olduysanız :p), motosikletleri de seviyorsanız bu kısa anime serisini izlemenizi öneririm. Yorum yapmıyorum, aksiyon beklemeyin, sıkılırsanız da kendiniz bilirsiniz. Kafa dinlendirip bazı duyguları hatırlamanız için izlemenizi öneririm. Anime sevmiyorsanız da, bir deneyin:wiinkk:

Super CUB

Geçmiş olsun.

Super Cub amazon prime'da varmış sanırım. eve gidince bakıcam, orada varsa çocuklarla izleriz.

Benim şu an vaktim var ve izliyorum. 7.bölümü izliyorum. Gidip bir tane cup alasım geldi anime sayesinde.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Vayy motorcu otakular buraya..
One peace, Naruto, komi can't comminicate, My Hero Academia, kotaro lives alone, ve tabi ki cowboy bebob vs... B: The Beginning buda iyiydi.

Aha bu kadar anime sever var mıymış forumda yaw, şaşırdım. Bu Super Cup nasıl gözümden kaçmış, hemen izleme listemin başına alayım. :cat:

Gelin otaku ve neet dostlar az dertleşelim. Hayatında hiç anime izlememiş kesim "bu yaşta çizgi film mi izliyon sen yaw, cık cık cık?" diye bizi yadırgasa da anime sevgimizi kimse sorgulamasın :) Anime & manga kırmızı çizgimizdir :p

Eve hapsolmuş ve kamp yapmayıda özlemiş olanınız varsa şunu tavsiye olarak bırakayım : Yuru Camp

Açıkçası bu "slice of life" yani "yaşamdan kesitler" kategorisindeki animeler ayrı bi güzel oluyor, tam kafa dinlemelik :thumleft:

Bitmedi şu one piece ben 42 yaşına geldim şu luffy bir türlü korsanlar kralı olamadı

Bitmedi şu one piece ben 42 yaşına geldim şu luffy bir türlü korsanlar kralı olamadı

Az kaldı. İki seneye biter tahminen. Manga' sında son bölüm sayısını belirtmişler.

O değil de, "One Piece" in özetini çıkarın deseler... vay o işi yapacak garibime... acıyorum valla. Adamın en az bir senesi gece gündüz dizi izleyip not almakla geçer, 100 sayfa falan çıkar herhalde :queen:

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
" Honda gururla sunar : Super Cub " olsaymış adı daha yerinde olabilirmiş.
CB650r ve CBR650r'ı iyi çizmişler yalnız.

Önerme konusu ise direk İmdb top 250 var onları sırayla izleyin derim en iyileri sıralamışlar..

Tabii asla izlemeyeceklerimde var o ayrı ama çoğu güzel tavsiyeler .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar