Borusan'ın Bmw'nin Terbiyesizliği

Haberin tamamını okudunuz mu ? Manşet tam olarak durumu yansıtmıyor.

Sorun başörtüsü değil aslında. Siyasi bir simge.

BMW ya da Borusan, doğru ya da yanlış siyasi taraf olmak istemiyorlar...

Turkcell de doğru ya da yanlış Can Mustafa filminin sponsorluğundan çekilmişti. Siyasi bir taraf olduğunu ilan etmemek adına.

Bu kadar tepki koyacak bir şey yok gibi... Konu saygısızlık filan değil. Ticari bir değerlendirme. Haberin içinde bu var. (ya da ben öyle gördüm...)

Acaba ninja 250 kupasıyla ilgili birşeyler açıklanmış mıdır diye bir heyecanla giriyorum tmf'nin sitesine, ve bunu görüyorum http://www.tmf.org.tr/haber_detay.asp?haberID=224 .

Bununla karşılaşmak zorunda mıyım ben ? Siyasete çok meraklıysan git bir partiye kaydol. Federasyon başkanı kimliğinle bir spor adamı olarak siyasete bulaşma. Sonra Türkiye'de spor neden gelişmiyor... Gelişmez çünkü yöneticileri bunun peşinde değil, kendi ucuz çıkarları peşinden koşuyorlar. Hani takke düştü kel göründü derler ya, tam o durumdur federasyon başkanının düştüğü.

Yahu yapma Allah'ini seversen.
Sen koskoca federasyon baskani olacaksin.
Gazetede haber okuyup demeç vereceksin.
Üstelik firmayla sponsorluk anlasman var ve daha bir kaç ay önce adamlar sana Türkiye'de asla yapamayacagin motosikletler hazirlayip getirmisler.
açip bir telefonla soramazmisin?
Tamamen sov amaçli açiklama yapilmis.
Sonra sanane?
Sen federasyon baskanisin, elalemin kimin hakkinda ne düsündügünden sana ne?
Ben Borusan'in yerine olacam,
Ver motorlari geri artis derim gider kendim bir takim kurar yaristiririm.
Yemin ederim yaparim.
Biraz ince düsünün.
su an su konuyu mansette tutarak federasyon ve bizim Borusana verdigimiz zarar, o yalani atan gazeteden daha fazla.

(zaten o motosikletlerin hangi akla hizmet alinip,yine neye dayanarak belirli sporculara verildigi konusu kafami kurcalayip duruyor.)

Keşke BMW dediğinizi yapıp anlaşmayı bitirse.Böylece federasyonun burnu sürtülüp kendisiyle alakası olmayan konuya gereksiz yorum yapmamasını öğrenir. :pr:

Bir tahlilde benden gelsin.
Basın el değiştirdi,
Firmalar el değiştirdi sermaye el değiştiriyor,
Siyasette,
Devlette,
Bankalarda,

BELLİ Ki YANDAŞ BİR GRUP BMW TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNE GÖZ DİKMİŞ, BİZDE BURADA MUHABBETİNİ EDİYORUZ.

Acaba ninja 250 kupasıyla ilgili birşeyler açıklanmış mıdır diye bir heyecanla giriyorum tmf'nin sitesine, ve bunu görüyorum http://www.tmf.org.tr/haber_detay.asp?haberID=224 .

Bununla karşılaşmak zorunda mıyım ben ? Siyasete çok meraklıysan git bir partiye kaydol. Federasyon başkanı kimliğinle bir spor adamı olarak siyasete bulaşma. Sonra Türkiye'de spor neden gelişmiyor... Gelişmez çünkü yöneticileri bunun peşinde değil, kendi ucuz çıkarları peşinden koşuyorlar. Hani takke düştü kel göründü derler ya, tam o durumdur federasyon başkanının düştüğü.

çok sevdiğim canım arkadaşım, neden bu kadar tahammülsüzsün? ortada hırsızlık yok arsızlık yok, bmw'nin zorbalığına konmuş bir tepki var. nedir esas derdin?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hmmm ozaman sevda demirelede Ülker grubu yada diğer dini bütün firmalar sponsor olsun ne dersin :)

Mersin İl Temsilcisi
DE Kİ O BAŞÖRTÜLÜ BAYAN MUHAFAZAKÂR

daha güzel ya işte, hem geleneklerini muhafaza ederken BMW nin bu hassasiyetine ters düşmediğini göstermiş olmuyor mu?

ülkemin insanına saygı duymayı öğrenmeleri lazım...

hem o vakit rahibeler de bmw kullanmamalı!!!

rahibe başını örtünce "dindar"
benim insanım örtünce "muhafazakar ( geri kafalı manasında ) yok yahu!!!!

şuursuzca...
ayıp ve yazık!!!

haberi araştırmadan, dinlemeden "ayrımcılığın" gazına gelerek sarfettiğim sözler için Borusan'dan özür dilerim.

ama dindar-muhafazakar çelişkisi hakkındaki fikrimin arkasındayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------

Padiahım çok yaşa!!!

dublör len o dublör :p

BMW Türkiye dist.i Borusan'dan başkasına gitmez, BMW AG ile Borusan'ın ilişkileri inanılmaz derecede iyi, borusanın ülkemizde müşterilerine çektirdiği herşeye rağmen. Kaldıki şu anki hükümet BMW ülkemize yatırım yapsın diye adamlara Başbakanlık Yatırım Ajansını gönderip duruyor, o yüzden bu konuda ciddi bir rol oynayacak olan Borusan'a karşıda ters bir hareket yapmak istemez hiçbiri....

Yeni Şafak ne zaman ciddi ve gerçeklik payı içeren bir haber yayınladıki, bu yazılanlar doğru olsun zaten... Sizce Borusan, Türkiye gibi bir ülkede böyle bir harekette bulunurmu? Hiç aklınız alıyormu? Direk adamlara saldırıyoruz aslını öğrenmeden... Bir arkadaş demiş ya "Borusan Harakiri yapmış" diye, gerçek olsaydı bu haber gerçekten harakiri yapmış olurdu...

diyelimki bu kız arabaya binmedi bu olay olmadı bmw nin yapısına bakın bize olan tavırlarına bakın bir motoru kaç paraya satıyor ve servisi ne kadar bu sahifelerde hep kazıkladıgından bahsediyorsunuz şimdi de bu olay oldu ve bir şekilde tepkisini koydu bu da gazetelere ve bütün tv lere yansıdı burda bir gazetenin haber verdiği için öncelikle ben teşekkür ederim yeni şafaga milletimi sömüren bu bmw si mercedesi biraz rafa kaldırmanın zamanı geldi ucuzlatsınlar kardeşim hizmettini daha iyi yapsınlar vede insanlara tavır koymasınlar hür ve demokratik bir ülkede yaşıyoruz insanlara giyimiyle baskı yapmak cahilliliğin daniskasıdır ben inanıyorum ne kadar açıklamada yapsa almanyadan tepki vardır alman firmalarını na dikkat edin kaç tane başı örtülüyü ,işe alıyorlar mercedes ,bmw,vaillant,ve bir çoğu

bu millete kendinden başkası yar ve yardımcı olmazzzz bir bmv ye 10 tane yerli montaj motor araba gelir bir tane alacagıma 10 tane eskitirim yeni model olur

Borusan oto acıklamasını yapmıs, bundan sonra konusmak bos

Olay asilsiz bir balon haber.

3 sayfa boyunca Yeni safak gazetesinin istedigini yaptiniz, ve bo yere konusup tartistiniz.

Lutfen gaza gelmeden evel olayi iyi arastirin.

Borusan gibi kurumsal bir firmanin yapacagi en son hareket bu.

BMW rider Academy
Ders konusu kivirtma tekniği :)

Böylede bakilabilir olaya. Nede olsa memleketimin kivirtanlari boldur.
Günah keciside bulunmuş hemen.
İktidarı muhalefeti yaparsa borusani yapamazmi nesi eksikki

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar