Borusan'ın Bmw'nin Terbiyesizliği

Ticari bir kuruluştan etik anlayışı beklemek saflıktır. Öte yandan Borusan gibi bir firmanın, kendisine ciddi ticari zarar vereceği aşikar olan bu türden bir açıklama yapacak kadar aptal olması beklenemez. Nitekim yukarıdaki mesajlarda arkadaşlar Borusan'ın tekzibini iletmiş. Gayet inandırıcı. Bu adamlar salak mı ki müşteri yelpazelerini daraltsınlar? Ne yani başörtü takanların parası farklı bir renkte mi?

İşin insani boyutuna gelirsek, nedense bizim ülkemizde insan hakları hep "bizim gibi olan insanların hakları" olarak algılanıyor. Bir kadını başörtüsü takıyor diye ikinci sınıf addetmek, hele ki öğrenim hakkını kısıtlamaya çalışmak tek kelime ile faşizmdir. Başkaca da bir açıklaması yoktur. Bir insana zorla başörtüsünü çıkarttırmakla, bir insana zorla başörtüsü taktırmak arasında zerre-i miskal fark yoktur. Bu nedenle "muhafazakarlaşıyoruz, kadınlara zorla türban taktıracaklar" diye feveran edenlerin, gencecik kızların örtülerini çıkartmak için hafsalaya sığmayan açıklamalar üretmeye çalışıyor oluşları benim bulunduğum yerden bakılınca ancak cibilliyetsizlik olarak tanımlanabilir. Öte yandan böyle bir konuda yalan haber üreterek insanların duygularını ajite etmeye çalışmak ta ahlaksızlığın önde gidenidir...

"Ne alaka?" dediyseniz. Olsun ben içimi döktüm rahatladım ya...

herkes yeni şafaktan takip etmiyor ben tiwit ten bakmıştım.
tv 24 merve hanım var ondan bahsediyorlar.

borusanın cevapı aynı kanallardan aynı hızda yayılsaydı sanırım buraya bişiler karalamaya gerek kalmazdı.

Ticari bir kuruluştan etik anlayışı beklemek saflıktır. Öte yandan Borusan gibi bir firmanın, kendisine ciddi ticari zarar vereceği aşikar olan bu türden bir açıklama yapacak kadar aptal olması beklenemez. Nitekim yukarıdaki mesajlarda arkadaşlar Borusan'ın tekzibini iletmiş. Gayet inandırıcı. Bu adamlar salak mı ki müşteri yelpazelerini daraltsınlar? Ne yani başörtü takanların parası farklı bir renkte mi?

İşin insani boyutuna gelirsek, nedense bizim ülkemizde insan hakları hep "bizim gibi olan insanların hakları" olarak algılanıyor. Bir kadını başörtüsü takıyor diye ikinci sınıf addetmek, hele ki öğrenim hakkını kısıtlamaya çalışmak tek kelime ile faşizmdir. Başkaca da bir açıklaması yoktur. Bir insana zorla başörtüsünü çıkarttırmakla, bir insana zorla başörtüsü taktırmak arasında zerre-i miskal fark yoktur. Bu nedenle "muhafazakarlaşıyoruz, kadınlara zorla türban taktıracaklar" diye feveran edenlerin, gencecik kızların örtülerini çıkartmak için hafsalaya sığmayan açıklamalar üretmeye çalışıyor oluşları benim bulunduğum yerden bakılınca ancak cibilliyetsizlik olarak tanımlanabilir. Öte yandan böyle bir konuda yalan haber üreterek insanların duygularını ajite etmeye çalışmak ta ahlaksızlığın önde gidenidir...

"Ne alaka?" dediyseniz. Olsun ben içimi döktüm rahatladım ya...

hay agzini opeyim. frenc stili degil ama, malum boykottayiz :)

Valla Bmw gibi bir şirket başörtülü birine araba satmadı diye batacak hali yok.İstediğine satar istediğine satmaz.

Yetmez ama evet :)

Ben olsaydım borusan yerinde dava ederdim. Yalan haber yapmaktan dolayı.

milletin dini imanı para pull varlık imajvs.. oolmuş Allahım nereye gidiyozz :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her okuduğunuz habere inanmayın, hele hele kerametleri kendinden menkul yeni şafak, zaman gibi gazetelerin haberlerini okurken 2 kere değil 5 kere okuyup teyit ettikten sonra inanın
borusanın cevabı vahim aslında neden dersek,2012 fena geçiceğe benziyor baksanıza adamlar sponsorlukları çekiyor böyle karlı firmalar sponsorluktan çekiliyorsa aslında küçük paralar dönüyor bu işlerin içindeydim 6-7 sene kadar durum kötü demektir.Reklam ve yayıncılık sektöründe çalışan arkadaşlarımızı kötü günler bekliyor her 5 senede zaten böyle şeyler olur.

borusan cevabından alıntıdır: " Haberde Mini Marka Müdürü Hakan Bayülgen tarafından ifade edilen ve maksadını aşan sözler hiçbir şekilde kurum olarak Borusan Otomotiv, BMW ya da Borusan Grubu'nun yaklaşımını yansıtmamaktadır."
kendi aralarında bir günah keçisi bulmuşlar. :) onada yazık. maksadı aşan sözler bu senede çok moda idi. meclisde bile

Bu baskan da fos çikti.:pr:
Önümüzdeki maçlara bakacaz artik.
Ama ben anladim ki, Türkiye'de motosiklet sporunun gelecegi Allah'a kalmis.
Bu adamlarla iki adim gidemeyiz.

inanc ayrimciligini kinadigi icin mi fos cikti? yoksa bemevenin o etliye sutluye karismayiz mesaji veren hikayeden geri adimini hesaba katmadigi icin mi? aciklamanin neresini begenmediginizi merak ediyorum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
inanc ayrimciligini kinadigi icin mi fos cikti? yoksa bemevenin o etliye sutluye karismayiz mesaji veren hikayeden geri adimini hesaba katmadigi icin mi? aciklamanin neresini begenmediginizi merak ediyorum.
Yahu yapma Allah'ini seversen.
Sen koskoca federasyon baskani olacaksin.
Gazetede haber okuyup demeç vereceksin.
Üstelik firmayla sponsorluk anlasman var ve daha bir kaç ay önce adamlar sana Türkiye'de asla yapamayacagin motosikletler hazirlayip getirmisler.
açip bir telefonla soramazmisin?
Tamamen sov amaçli açiklama yapilmis.
Sonra sanane?
Sen federasyon baskanisin, elalemin kimin hakkinda ne düsündügünden sana ne?
Ben Borusan'in yerine olacam,
Ver motorlari geri artis derim gider kendim bir takim kurar yaristiririm.
Yemin ederim yaparim.
Biraz ince düsünün.
su an su konuyu mansette tutarak federasyon ve bizim Borusana verdigimiz zarar, o yalani atan gazeteden daha fazla.

(zaten o motosikletlerin hangi akla hizmet alinip,yine neye dayanarak belirli sporculara verildigi konusu kafami kurcalayip duruyor.)

Yahu yapma Allah'ini seversen.
Sen koskoca federasyon baskani olacaksin.
Gazetede haber okuyup demeç vereceksin.
Üstelik firmayla sponsorluk anlasman var ve daha bir kaç ay önce adamlar sana Türkiye'de asla yapamayacagin motosikletler hazirlayip getirmisler.
açip bir telefonla soramazmisin?
Tamamen sov amaçli açiklama yapilmis.
Sonra sanane?
Sen federasyon baskanisin, elalemin kimin hakkinda ne düsündügünden sana ne?
Ben Borusan'in yerine olacam,
Ver motorlari geri artis derim gider kendim bir takim kurar yaristiririm.
Yemin ederim yaparim.
Biraz ince düsünün.
su an su konuyu mansette tutarak federasyon ve bizim Borusana verdigimiz zarar, o yalani atan gazeteden daha fazla.

(zaten o motosikletlerin hangi akla hizmet alinip,yine neye dayanarak belirli sporculara verildigi konusu kafami kurcalayip duruyor.)

federasyon denilen orgutun basindaki adamin ilkeli bir tutumla motor sporlariyla uzaktan da olsa alakali bir memleket meselesine dair beyanat vermesi neden federasyon fos cikti manasina geliyor? inanc ayrimciligina tepki gostermek her vicdanin boynunun borcudur. profesyonellik vicdani askiya almak manasina gelmez. federasyona baska turlu elestiriniz varsa bu konu altinda elestirmek yersiz olur.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
federasyon denilen orgutun basindaki adamin ilkeli bir tutumla motor sporlariyla uzaktan da olsa alakali bir memleket meselesine dair beyanat vermesi neden federasyon fos cikti manasina geliyor? inanc ayrimciligina tepki gostermek her vicdanin boynunun borcudur. profesyonellik vicdani askiya almak manasina gelmez. federasyona baska turlu elestiriniz varsa bu konu altinda elestirmek yersiz olur.

Eger bir inanç ayrimciligi varsa haklisin.
ama yok!!!!!
onu nasil izah edecegiz?
:)

Eger bir inanç ayrimciligi varsa haklisin.
ama yok!!!!!
onu nasil izah edecegiz?
:)

yoksa sen haklisin. ama var gibi gorunuyor. bu ulke insaninin dayatmaci tutumu (her kesimde) taraflar arasinda boyle hassasiyetler olusmasina ve duygusal yogunlugu yuksek heyecanli beyanatlar verilmesine zemin hazirliyor. bunlari konusmak icin mt uygun bir platform degil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bana kalırsa birisi borusanı oyundan çıkarma düğmesine bastı o biriside Tayyip baba ve mecatı müslüm.Bmwde Tayyipde biliyor 3 tane safety car 2 tanede race motorla karlılıgın düşmüyeceğini hedef tamamen borusan kurumu.Ne tesadüf gene dini bütün burnu yapılı türbanlı kızımız madur borusan sa ceberruh.Aynı oyun bir önceki iktidarlar zamanındada oynandı bu sefer kötü adam rektördü ve karşısında gene o ezilmiş türbanlı kız.
Ama hep berak etmişimdir o gerçekten konfeksiyonlarda tarlalarda çalışan türbanlı kızları ne zaman hükümet görücek?
Ha onlar sadece estetikli babası hükümetten ihale kapan yeni dinci pardon hırsız kesimi kollar dimi

Bana kalırsa birisi borusanı oyundan çıkarma düğmesine bastı o biriside Tayyip baba ve mecatı müslüm.Bmwde Tayyipde biliyor 3 tane safety car 2 tanede race motorla karlılıgın düşmüyeceğini hedef tamamen borusan kurumu.Ne tesadüf gene dini bütün burnu yapılı türbanlı kızımız madur borusan sa ceberruh.Aynı oyun bir önceki iktidarlar zamanındada oynandı bu sefer kötü adam rektördü ve karşısında gene o ezilmiş türbanlı kız.
Ama hep berak etmişimdir o gerçekten konfeksiyonlarda tarlalarda çalışan türbanlı kızları ne zaman hükümet görücek?
Ha onlar sadece estetikli babası hükümetten ihale kapan yeni dinci pardon hırsız kesimi kollar dimi

buna psikolojide paranoya, halk arasinda kuruntu denir. bana sorsan krizi firsata donusturme cabasi derim :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
buna psikolojide paranoya, halk arasinda kuruntu denir. bana sorsan krizi firsata donusturme cabasi derim :)
Sen yol yorgunlugunu hala atamamissin kardes.
Sen buralardan giderken vadim o kadar da yesil degildi.
Ama simdi yesillendi findik dallari.
Baska bisey konusuyoruz, siyaseten bir mevzu.
Hani senin ve benim gönûlden bagli oldugumuz fikir ve vicdan hürriyeti degil olay.
ben memlekete 3500 km uzakta artik uyanmaya basladim mevzuya.
Sen de yavas yavas özûne dönersin zamanla.
O entellektûel birikimden böyle takintili bir kafa çikmaz çikamaz.
Hayal kirikligina ugratirsin beni.
Hele bir kaç gûn dinlen.
Sonra sokaga çikinca zaten düzelirsin.:)

Bmw nin türbanlı bir bayanla çekeceği reklamı bekliyorum ben. Aah ah nerde o günler. Ayırımcı bmw !!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar