türkiyeli malı chopper yaz bidahakineAmk yapay zekâsı da "yerli üretim" yazmıştı açıklamasına, ben de inadına başlığı "Türk Malı" olarak yazdım.
Ellerinden gelse Türk yurdunda Türk demeyi suç haline getirecekler malum o. çocukları.
Bunamış ya da bir şekilde aklımı yitirmiş olmam lâzım.türkiyeli malı chopper yaz bidahakine![]()
Abi ne yapsın adamlar "Börü" yerine ne desinler? "Halkların kardeşliği 1200" mü desinler? "Emek ve Dayanışma 1200" mü desinler? "Emekçi 1200" mü desinler?Eh işte bu işler ticaret, kimisi dincilik pazarlar kmisi türkçülük pazarlar. Ben olsam ben de öyle bir tezgah yapardım, kimse bunun mühendisiliği nedir falan sormaz o zaman yeter ki hikaye düzgün olsun, biraz da milliyetçilik sosu döktün mü üzerne gayet güzel her şey pazarlanır.
Öyle derlerse çok satmaz. saftirik türkçülerde para çok, hikayeleri duyunca rasyonel düşünmeyi bırakan tayfaya satacaksa gayet akıllıca. ben de bir marka çıkaracak olsam böyle bir şey seçerdim.Abi ne yapsın adamlar "Börü" yerine ne desinler? "Halkların kardeşliği 1200" mü desinler? "Emek ve Dayanışma 1200" mü desinler? "Emekçi 1200" mü desinler?![]()
Abi 1 Mayıs yaklaşıyor, program belli mi?Öyle derlerse çok satmaz. saftirik türkçülerde para çok, hikayeleri duyunca rasyonel düşünmeyi bırakan tayfaya satacaksa gayet akıllıca. ben de bir marka çıkaracak olsam böyle bir şey seçerdim.
Abi ne yapsın adamlar "Börü" yerine ne desinler? "Halkların kardeşliği 1200" mü desinler? "Emek ve Dayanışma 1200" mü desinler? "Emekçi 1200" mü desinler?![]()
taylan mı koysalardı?Valla Porsche kalkıp Taycan diye araba yapıyorsa bişeyler bulmak zor değil aslında. Bulunur yani. Börü'nün kolaylaştırıcı bir yanı olduğunda hamfikiriz diye düşünüyorum =)
Herhangi bir yerin malı diye belirtmesine gerek var mı ? Yerli firma olduğunu biliyoruz yıllardır bu işin içindeler. Zaten aynı motorları yapıyorlar.Bu modelde de farklı birşey yapmadılar. Ne oldu da bir anda zaten yaptıkları birşeyi yapıp adını börü koyup türk malıyız diye yaygara yaptılar ? İsmine de takılmıyorum aslında ama olayı siz gayet iyi biliyorsunuz. Türk malı yerli malı vs. diye yaygara yapmaya ne gerek var değilsiniz işte. olmanıza da gerek yok. Her gelen aynı şeyi yapıyor. çinden getirip burada 2 grenaj vidalayanda millete parayı basıp %100 yerli diye reklam yaptırıyor. Mercedesin reno motoru takması yada bir japonun fiat motoru kullanması ile aynı mevzu değil bu. Adam yıllarca kendi malını üretip satmış zaten istese, mecbur kalsa yine yapar. Biz ne yapıcaz grenajları birbirine vidalayıp çakmaktaşlar gibi ayağımızla mı yürüteceğiz aaraçlarıŞirket kuruluşu Türk, merkezi Türkiye’de, tasarım üretim Türkiye’de yapılıyor, Türk malı demesin mi? Marka sizin olsa nasıl satardınız öyle düşünün. Motor bloğu amerikadan geliyor diye amerikan markasıyız dese bu sefer de Türkiyeyi beğenmiyor diyecekler.
ikisi de aynı şey değil miTürkçü adamda para ne gezer? Para şu an Akplilerde.
Ilk urettigim motorun adını Ebubekir Sıddık veya Yusuf Eymen koyucamTürkçü adamda para ne gezer? Para şu an Akplilerde. Adam yanlamak istese o tayfaya yanlar motorun adını "Cebrail 1200" koyar, "Ebu Huzeyfe 1200" koyar öyle devam ederdi.
Bu arada kurbanınız olayım arkadaşlar türk değil Türk olarak yazalım. Baş harfi büyük.
cankat?taylan mı koysalardı?
Türkçü adamda para ne gezer? Para şu an Akplilerde. Adam yanlamak istese o tayfaya yanlar motorun adını "Cebrail 1200" koyar, "Ebu Huzeyfe 1200" koyar öyle devam ederdi.
Bu arada kurbanınız olayım arkadaşlar türk değil Türk olarak yazalım. Baş harfi büyük.
şasi: Motorlu kara taşıtlarının iskelet bölümü.
Ahmet asaf diye de bi model cikartIlk urettigim motorun adını Ebubekir Sıddık veya Yusuf Eymen koyucam![]()
Abi ne yapsın adamlar "Börü" yerine ne desinler? "Halkların kardeşliği 1200" mü desinler? "Emek ve Dayanışma 1200" mü desinler? "Emekçi 1200" mü desinler?![]()