Börtü Böceği Doğası Bol Gezi (Delmece Yaylası)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:48 ----------

Uploaded with ImageShack.us

düzeltmeyi yaptım 40 yıllık ramzeyi mondial yaptımya bana helal olsun :pr:

Arkadaş o ne skygoymuş öyle...elimize krankı pistonu vitesi verdi desem yeridir...almak istesek piyasada bulamayız valla...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------

kanka 10 numero olmuş ellrin dert görmesin

aha buldum bi tane...modifiye varmı seninkinde aga...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ler-skygo-sg100-2h-motor-sifir-ayarinda/detay

abicim güzel calısmada mondial yerine ramzey yazsaydık daha güzel olacktı tammen karısıklılık oldu...:cherry:

hacı mondıal yoktu ki gezide...yine karıştırdın hatları...:cherry:

yok abi orginal tamamen birtek ben eksoz yaptım okadar başkada birşey yok...

ya o an bile beynimde film şeridinden kesit gibi geçiuyor...senin bakışın...karşılaşma anında bir ekşın yaşadın...bir engelimi çukurumu tümsekmi geçiyordun vs bu detaya dair bile izler var hafızamda...:wiinkk: bendne kaçmaz...

:D:D evet abi yol çok çukurluydu tamda sizi görmeden önce büyük bi çukura düşürdüm motoru ondandır size bakarken yeni bi çukura girmiyim diyee:D:D

Arkadaşlar,
Paylaşım için teşekkürler, manzaralar harika Yeşilin olduğu her yer çok güzel.
yeni gezi resimlerini bekleriz.:rendeer:

yok abi orginal tamamen birtek ben eksoz yaptım okadar başkada birşey yok...

vay aga deli kaçıyor kitapsız makina yav...tamam yarı otomatik avantajı var ama mevzu o değil...makinada harbiden tork var...

ben neden resimleri göremiyorum :(

3.sayfada...:cat:

Mete skygo 3walf olduğundan öyle seri ve atak....

aga yirim 3 valfini...nosmu bu mübarek...güce katkısı ne 3 valfin bi açıkla bakem ramço enişte...

:D:D evet abi yol çok çukurluydu tamda sizi görmeden önce büyük bi çukura düşürdüm motoru ondandır size bakarken yeni bi çukura girmiyim diyee:D:D

yannız aga o makina tad vermez yaylalarda falan asfaltdan çıkmıcan...

Arkadaşlar,
Paylaşım için teşekkürler, manzaralar harika Yeşilin olduğu her yer çok güzel.
yeni gezi resimlerini bekleriz.:rendeer:

:cat:

haklısın mete abi o motorla düz yolda gezmek lazım çukurlar ve yollar strese sokuyo insanı scooter varken hiç öyle bi sornum yoktu:D:D

haklısın mete abi o motorla düz yolda gezmek lazım çukurlar ve yollar strese sokuyo insanı scooter varken hiç öyle bi sornum yoktu:D:D

yani istesende ben seni yaylana gelmeni istemezdim...motorunda sende pert olurdun...motor hararetden sende bel ağrısından kıvranırdın...tek teker ramçoda gt 250 R var iyiki hyo ile gelmemişim perişan olurdum diyor...

yani istesende ben seni yaylana gelmeni istemezdim...motorunda sende pert olurdun...motor hararetden sende bel ağrısından kıvranırdın...tek teker ramçoda gt 250 R var iyiki hyo ile gelmemişim perişan olurdum diyor...

evet hyo ile gitseydim mahfolurdum 2 kişi.... ne varsa ybr de var....

:p:p:p

evet hyo ile gitseydim mahfolurdum 2 kişi.... ne varsa ybr de var....

:p:p:p

yubr var huzur var arkadaşlar cbf 150 ci arkadaşlar bile zorlandı aman motörümüz çukur görmesin aman rampa tırmanmasın:queen::queen:aman zorlanmasın:cherry: ne varsa ybrde var aga veriyosun gazı gitmem demiyor ybr ile tüm yollar düz:queen::queen:

Skygonun emme valfi bi 2 sübapdan benzin alıyor 1 subapdan egzos gazını verıyor onun için motoru güçlü.

iide hacı fotolar açılmiii göremedik. manzaralarııı yalovalııı bi el at

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar