adnan eline koluna saglık ama mondial yerine ramzey koysaydın daha bi güzel olurmuş:mrgreen:
kanka hiç sorma ya bi anda kafam karıstı nasıl değiştirebilirim die bakıorum şimdi insallah çözerim :mrgreen:
adnan eline koluna saglık ama mondial yerine ramzey koysaydın daha bi güzel olurmuş:mrgreen:

vay kanka güzel çalışma eline mausuna sağlık...öperim...yok la fotobuket 20 dakkada yüklüyor...![]()
kanka 10 numero olmuş ellrin dert görmesin
abicim güzel calısmada mondial yerine ramzey yazsaydık daha güzel olacktı tammen karısıklılık oldu...:cherry:
ya o an bile beynimde film şeridinden kesit gibi geçiuyor...senin bakışın...karşılaşma anında bir ekşın yaşadın...bir engelimi çukurumu tümsekmi geçiyordun vs bu detaya dair bile izler var hafızamda...:wiinkk: bendne kaçmaz...
ben neden resimleri göremiyorum![]()
yok abi orginal tamamen birtek ben eksoz yaptım okadar başkada birşey yok...
ben neden resimleri göremiyorum![]()
Mete skygo 3walf olduğundan öyle seri ve atak....
evet abi yol çok çukurluydu tamda sizi görmeden önce büyük bi çukura düşürdüm motoru ondandır size bakarken yeni bi çukura girmiyim diyee
![]()
Arkadaşlar,
Paylaşım için teşekkürler, manzaralar harika Yeşilin olduğu her yer çok güzel.
yeni gezi resimlerini bekleriz.:rendeer:
haklısın mete abi o motorla düz yolda gezmek lazım çukurlar ve yollar strese sokuyo insanı scooter varken hiç öyle bi sornum yoktu![]()
yani istesende ben seni yaylana gelmeni istemezdim...motorunda sende pert olurdun...motor hararetden sende bel ağrısından kıvranırdın...tek teker ramçoda gt 250 R var iyiki hyo ile gelmemişim perişan olurdum diyor...
evet hyo ile gitseydim mahfolurdum 2 kişi.... ne varsa ybr de var....
![]()