Borçlar Hukuku Dersi Çözülemeyen Sorular.

Merhabalar. Son kez çözülemeyen sorular konumla sizlerleyim,biliyorum bıktınız derslerimden :queen:

Bu seferde 3 adet Borçlar Hukuku dersimden çözemediğim sorum var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

10-11-20 Numaraları soruları yapamadım. Bu sorulara bakarsanız sevinirim.

Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme:
135 derece acı ile ders notu çekip yollayan ipnetorlara 5 senedir sovuyordum. Burda da sen çıktın karşıma.

Sen bu çekilen resimden yazı okuyabiliyor musun pampis?

135 derece acı ile ders notu çekip yollayan ipnetorlara 5 senedir sovuyordum. Burda da sen çıktın karşıma.

Sen bu çekilen resimden yazı okuyabiliyor musun pampis?

Okuyabiliyorum evet. Hatta bilgisayarı geçtim telefonumdan dahi okuyabiliyorum.

Lütfen konu hakkında bilginiz yoksa kirletmeyin rica edeceğim bu tartışmayı uzatıpta. Eğer bilginiz varsa okuyamadığınız yerleri ben bizzat yazabilirim isterseniz.

Bakın bende gayet düz. Yakınlaştırıncada gayet okuyabiliyorum.

Son düzenleme:
Sorulardan tam emin olamadığım için cevap veremicem ama bölüm maliye heralde :)

20 c

10 c

11 d

Sana yardımcı olmak için tekrar göz attım. Yanlış belki 1 tane olabilir ama çok önceden almıştın bu dersi..

:)

Okuyabiliyorum evet. Hatta bilgisayarı geçtim telefonumdan dahi okuyabiliyorum.

Lütfen konu hakkında bilginiz yoksa kirletmeyin rica edeceğim bu tartışmayı uzatıpta. Eğer bilginiz varsa okuyamadığınız yerleri ben bizzat yazabilirim isterseniz.

Bakın bende gayet düz. Yakınlaştırıncada gayet okuyabiliyorum.

[url]http://i.hizliresim.com/81YYAW.png[/url]

Evet konu hakkında fazla bilgim yokmuş, C olan tek dersim Borçlar Hukuku :mrgreen:

B2LW1D.png

DKN

vay arkadaş, ummadığın taş baş yarıyo gerçekten :)

20. soruda => Motorlu araç işletenler tehlike sorumluluğu uyarınca sorumlu olurlar.
(Adam çalıştıranın sorumluluğu , yapı malikinin sorumluluğu ve hayvan bulunduranın sorumluluğu ''Özen sorumluluğu'' kapsamında. / Ayırt etme gücüne sahip olmayanlar =>Hakkaniyet Sorumluluğu)

10.soru B seçeneği ( İki taraflı bozucu yenilik doğuran değil, Tek taraflı.)
11.soruyu maalesef anlamadım.. Ama A derdim.

cumartesi günü olan sınavlara cuma akşamı, pazar olan sınavlara da cumartesi günleri çalışıyorum, daha doğrusu kitapların arkadasındaki 10 ar tane çözümlü soruyu çözüyorum. :mrgreen: En papaz olan matematik, istatistik ve ingilizce derslerini hali hazırda ingilizce bir üniversitede mühendislik fakültesi okuduğum için kolaylıkla hallettim. Gerisi de zaten tekdüze dersler.

Hali hazırda başka bir okula daha devam ettiğim için çalışmaya fırsatım olmuyor. 6. dönem derslerini de bitirdim, sonra öğrenmeden sadece diploma için yılda 4 sınava girdiğimi farkettim ve AÖF'yi bıraktım. :mrgreen: Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

İlerde vaktim olursa öğrenerek yeniden başlamayı düşünüyorum.

Ben hiç bu kadar a'yı bir arada görmedim.:cat:

Sen bi de 3,61 ortalamalı ODTU diplomasını göreceksin, ateş açıyor şerefsiz. :)

6 ay sonra 4.00 ortalamalı İTÜ makina diplomasını gösterecem.(Necmettin erbakanın rekoru 3.98 di) Ama benim değil :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar