bomba takegawa alt motor gerçek japon cub a

biri o paraya bu motoru türkiyeye getirebilse 10 000 tl verip o motoru benim cub a takarım 600f e arkadan sol sinyal gösterir sellektör yaparım geçmesemde olur şimdi çocukca bulmasınlar yaş 45 modifiye yaşam tarzıdır

Harbi canavarda. Buraya getirmesi takması işletmesi falan .... Zor iş. Olursada iyi olur.

çok komplike ve sağlam bir motora benziyor hp değerlerini göremedim sanırım oldukca yüksekler. ve ömürlük bişeye benziyor.

o parayi verip o motoru o cub yerine daha farkli birseye takmak daha mantikli degil mi? cunku cub ile madem ucacaksin, durusunu da dusunmelisin, sonra denge falan uzun is, modifiye icin en makulu elindeki urunun sartlarina gore maksimumu yakalaman, bu arada sitede bizde modifiye isine baslayacagiz, ilgini cekerse cbr125 basliginda olacak, sende istersen seninle de birseyler deneyebiliriz

Valla monkey olsa plakalı uğraşılır da çinli cub a gerek yok ... Ben bir dönem suzuki magic e big bore kit attıydım . Kuşadasında motor bozulunca çözememişler bws motoru atıp onla geziyorlarmış :))))

Sanırım yarış amaçlı üretiliyorlar çünkü kimse bu paraları sokakta gezmek için vermez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar