- Konu Yazar
bugün bolunun seben ilçesine toplamda 130 km lik bir gezi yaptım. eğer motosiklet sürmenin keyfine gerçekten varmak istiyorsanız boludan sebene mutlaka gitmelisiniz. yollar inişli çıkışlı, bazı yerlerde çok dar ve sürekli virajlı. heryer yemyeşil, ırmaklar, göller doğayla içiçe cennet gibi bir yer. o kadar keyif alıyorki insan anlatamam. sebende kaya evleri yada mağralar denen yere gittim gezdim. ulaşana kadar baya zorlandım zira off-road araçlarının zor gideceği bir araziyi tırmandım motorumla. bu geziden sonra motorumu bugün biraz daha sevdim :rendeer: eğer yolunuz bu taraflara düşerse mutlaka gezmeniz gereken yerlerden biridir seben. özellikle enduro ile bu keyif ikiye katlanır kanaatindeyim. iyi seyirler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------