yaww levent seni yemek ısmarlıcak dediler, 1 haftadır ağzıma lokma girmedi hazırlık yapayım dediydim.ale:
Ben daha fazla dayanamıcam,:cyclopsan bi süpriz felan bişi yap da kurtar beni yaaw.:cherry:
Ne ıslanmaz arabaymış bee:queen:
Şaka olayında anlamıcak bişi yok işte canım, levent naza çekiyo,
ısmarlamayacağından değil yoksaki. Merak etmeyin:cat:
benım bildigim erkek adam mert olur delikanlı olur ...
kızlar naza ceker ...![]()
cihancım ben arbayı 2günde bir ıslıyom zaten,tozlanıyo biliyonmu:cherry:yaww levent seni yemek ısmarlıcak dediler, 1 haftadır ağzıma lokma girmedi hazırlık yapayım dediydim.ale:
Ben daha fazla dayanamıcam,:cyclopsan bi süpriz felan bişi yap da kurtar beni yaaw.:cherry:
Ne ıslanmaz arabaymış bee:queen:
Şaka olayında anlamıcak bişi yok işte canım, levent naza çekiyo,
ısmarlamayacağından değil yoksaki. Merak etmeyin:cat:
iyide kardeşim sen nie şaka söylenen laftan ümitleniyonki bak kendin dedin şakaydı diye:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:hiç laf cambazlığı yapma levent, artık bizi susturman lazım bence.:farao:
bak ilk konuştuğumuz zamanlarda aradan çıkarsaydın şu işi, karlı çıkacaktın aslında ama
şimdi şakaydı makaydı, ümit verdin bize bir kere.ale:
Artık altından kalkman gereken bir görevin var::dpac::
ya arkadslar bu sitenın saati benım bilgisayarın saatınden 2 saat onde gidiyor ...buna nasıl duzelir ...
yok la gelmedi de ilerisi için planlar yapsak artık iyi olur. Büyümüşüz anasını satım.Eve köye karısacaz gençliğimizi yaşayamadan yaw... :cherry:
Saatini 2 saat ileri aldıgında düzeli...:cherry:
merhaba beyler ne zamandır girmiyodum bu muhabbete aramıza yeni arkadaslar gelmiş iftar resimlerimiz yayınlanmıs ve myheart ile turuncu hala atısıyor