[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
arkadaşlar bilmediğimz yerlerde daha cok vakit gecirmek adına abanta uğramadan direk mudurnu yolundan sünnet gölüne gecmeyi teklif ediyorum

tmm levent... Zaten Sereye abimiz için Abanta geidelim demiştim.. Onlarında su anda kesin bi kararları yok.. Biz kendi planımızı uygulayalım... Eğer katılabilirlerse onlarla haberleşip bulusabiliriz... ha birde Safranboludan Olgun Abimiz de bu gezimize bizimle birlikde katılmayı düşünüyo.. Bi aksilik cıkmazsa o da bizimle beraber olacak.. Biz Mudurnuyu gezerken o bizi yakalar düşüncesindeyim...

o kadar kücük yer mi bu mudurnu yaww :silent: Hiç gidip gezmeyince insan cahil gibi oluyo :cherry: Neyse byendro_14 Arkadası cagırırız o güzel yerlere götürür bizi merkez dısında bi yerlere

Değil mi @byendro_14 :wiinkk:

giderken abant-mudurnu yolunu kullanmamız daha iyi olur bence, mudurnu-bolu yolunu da dönüşe kullanırız. zaten siz beypazarına giderken mudurnu üzerinden gitmiştiniz. :)
bir de safranboludan gelecek kişide buraya varış saatini ayarlayabilirse belki boluda da buluşabiliriz. nasıl olur ki..?

@marwel114 Kanka mudurnu yolundan gidelim de dönüşte abant tarafından geliriz...

valla bana farketmez, sonuçta gidiş dönüş aynı yolu kullanmayalım bence. değişiklik fena olmaz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yanınıza lastik tamir seti almayı unutmayın :wiinkk:

t_u_runcu..!

gelip gelmeyeceğin konusunda son durum nedir? bir de bende o setten yok vallaa, zaten nasıl tamir edileceğini de bilmem:cherry:

valla arkadaslar mutlaka getirmeye calisin en azindan pompa falan olsun ne olur ne olmaz

selam ne oldu şimdi gidiyormuyuz, liste oluştumu nerde buluşacağız saat kaçta çıkalım.Harun organizasyon eksikliğimi var yoksa:cherry: herşeyi son dakikaya bırakmayalım

harun sen usuleten bi liste oluştur da gelen gelmeyen ben de varım felan desin.
bilelim son durum neymiş ne değilmiş :)
sonra buluşma yeri ve saati de netleştirelim.:wiinkk:

liste olusturmak isterim ama kimin gelip gelmniycegi belli değil..Bolu mt nin tüm ekibi bu geziden haberdar... Saat 08:30 da Erşen (Yılmar Yeni Adı,Cici Taksinin Orası) orda bulusalım... Saat 09:00 a kadar alısverişimizi yapar 09:00 da da basarız gaza... Tam sayı orada belli olur zaten..

Myheart+1
Alcohol
ali rıza ayvaz
marwel114
Al per
T_u_runcu
kenan0014(İş Durumuna Baglı)
L.SAHIN
bypro+5 Mudurnu Taşkesti Ekibi
OlgunDuyar (Safranboludan Gezimize Katılacak)

Listede ismi eksik olan veya isminin Cıkartılmasını isteyen varsa bana soylesin...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
t_u_runcu..!

gelip gelmeyeceğin konusunda son durum nedir? bir de bende o setten yok vallaa, zaten nasıl tamir edileceğini de bilmem:cherry:

gelip gelmeyecegim cuma gunu netlik kazanacak ....ya bide benım ehliyetim yok ..gelsem bile artcı olarak gelebilirm ...:) tabi götüren olursa ....:)
mesela levent benı artcı olarakk arkasına alır ..dimi levnt ....söz fazla sıkıstırmam ...:cherry: uyumam da ..:cherry:

varmı baska ehliyeti olmayan ..???

valla kardeşim ben arkadaşasöz verdim gecen zaten beypazarına getircem dedim getirmedim bu seferde atlatamam:)ya kardeşim gel işte motorunla allaalla ya ehliyetim yok dion artcı oluncada motoru ben kullancam die tutturuyon anlamadım nasıl iş:)))))

valla bana farketmez, sonuçta gidiş dönüş aynı yolu kullanmayalım bence. değişiklik fena olmaz...

arkadaşımakatılıyorum fakat gidişte direk mudurnudan gidersek herzaman gidemeyeceğimiz yerlerde daha fazla vakit gecirmiş oluruz dönüşte farklı yoldan gelmek daha güzel olur:wiinkk:

Son düzenleme:
arkadaşlar, gideceğimiz yerlerde özellikle görmek istediğiniz yerler var mı? ben mudurnu hariç o taraflara hiç gitmemiştim, bilmiyorum yani oraları. :)

benim gelmem biraz zor gibi gorunuyor simdiden ii geziler sizlere arkadaslar..:cat:

arkadaşlar, gideceğimiz yerlerde özellikle görmek istediğiniz yerler var mı? ben mudurnu hariç o taraflara hiç gitmemiştim, bilmiyorum yani oraları. :)

Bende hiç mudurnuya gitmedim.. Sünnet golu var Sonra cubuk golune gidecez.. Ordan da vakit kalırsa eger Goynuge ugrayabiliriz.. O gün güzergahımızı kesinleştiririz...

Alcohol sende gel ya mızıkcılık yapma :cherry:

Bende hiç mudurnuya gitmedim.. Sünnet golu var Sonra cubuk golune gidecez.. Ordan da vakit kalırsa eger Goynuge ugrayabiliriz.. O gün güzergahımızı kesinleştiririz...

Alcohol sende gel ya mızıkcılık yapma :cherry:

ne mızıkcılıgı olm misketmi oynuyoruz sanki :queen: malesef zor gorunuyor eger gelicek olursam sabah gelirim ama beni eklemeyin listeye

alcohol yahu kardeşim sensiz o gezinin zevki cıkarmı bak gelmen için organize olduk cok güzel olacak seninde bizle beraber olmanı isteriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar