[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Havalar da tam ısınmadı ama, bu pazar var mı bir etkinlik?
Abant, Mudurnu, Taşkesti, Göynük, Gölcük, Yedigöller gibi.

abi biraz gec yaziyorum ama bugun myheart ben ve bir arkadas daha abant yolu uzerinden araziden samandıra selalesine oradanda duzce ye gececegiz sanırım myheart ile gorusmussunuz duzcede gorusuruz umarim :queen:

giitikde gorduk anasını satım.. Ölümden donduk yaa... DOĞA BİZİ CEZALANDIRDI Necmiyle Birlikde Alcohol Da Bizim Yanımızda Yandı... :queen:

Şu macerayı bir anlatın be gençler.
Kısa süren tel görüşmemizde Harun homurdanıp duruyordu kara saplandık diye.
Akşama kadar telefon bekledim uğrayacaklar diye. Hanımın köye gideceğiz planını da aksattık, verilen aranma sözü de yerine getirilmedi.

abi kusura bakma yaa o anlarda biz can pazarında rol oynuyoduk malesef msn den bu aksam anlattım işte basımızdan geçenleri valla cok kotuydu yaa ne diyebilirim ki baska... Daha ayrıntılı detaylı sekilde anlatırım kusura bakma gerçekten yaa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buraya yazsanda herkes öğrense ne olduğunu ...yoksa; dag bayır gezerken kimsenın olmadıgı biyerde ıssız bi kenarda başına kötü bişeymi geldi ??:queen:

Harun, resimleri görünce bile irkildim. Hakikaten mahsur kalmışsınız.
Gıyabınızda "sorumsuz gençler, verdikleri sözde durmayanlar" diye düşünmüştüm ama ne olur hakkınızı helal edin.
Allah kimseyi açlıkla imtihan etmesin. Küflü ekmek konusu bıçak gibi işledi içime.

Yıllar sonra bu anılarınızı anlatınca kendinizle gurur duyacaksınız. Torunlarınız da.
Sıra başka maceralarda.

saolasın abi valla o halde hiç birimizin aklına gelmedi yaa aslında suc bende soz verdim sana arıcam diye... ama işte malum :silent:

Valla o son satırda dediklerini ev sahibinin babasıda bize o aksam demişti abi siz torunlarına anlatacak macera arıyosunuz diye ama bi anlık bi hata işte...

Turuncu kardeş valla bugun sana anlatana kadar anam agladı yoruldum oldum bittim.. Bi de onları burada yazamam belki yazarım yazarsamda buraya koyarım sen merak etme :cherry:

doğa bizi cezalandirdi ehuehuehehu vay bea yok ben artik asfalt motorcusuyum :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doğa bizi cezalandirdi ehuehuehehu vay bea yok ben artik asfalt motorcusuyum :queen:

doğru bir karar verdin arkadaşım tebrik edrim ..sen uyma haruna ....:queen: duyduğuma göre sizin kimliklerde kayıp :bounce: ...
neden başınıza geldi bu durum , hep harunun yüzünden ....:queen: :queen: :queen:

ben bişi yapmadım la hep bunların yuzunden o kadar dedim agac yıkılmıs evin üstüne o eve girelim die ama benı dinlemediler.. Motorculuk hayatımda bi karar aldım bundan sonra Kar gorur gormez kacacam... Kimse tutamaz beni...

22 Nisan pazar günü için Beypazarı gezisi Toplanma yeri Kardelenin Önüdür Arkadaşlar.. Saat 08:30 da orada toplanacagız. 09:00 Da da kesin hareket edecegiz... Hava kosulu ne olursa olsun oraya kadar geliverin.. Eğer gidilmeyecek bi durum olursa orada kararlaştırırız topluca...

bi allahın kuluda suraya bi bakıp bişiler yazsın yaw... Gezi hakkında veya farklı bi konu hakkında...

Beypazarı gezisine baktım, gerçekten güzel olmuş katılanlara tebrikler.
İnşallah ileride başka etkinliklerde görüşmek üzere. Hayırlı kazasız belasız sürüşler dileklerim sizlerle olsun görüşmek üzere.

helal bizim tayfaya. 9 kişi iyi toplanmış, umarım bu sayı artar ileriki gezilerde.

Allah allah sucuk mangal falan, bizlere çağırmayanın kedisi damdan düşsün, iyi günler -;

6 Mayıs Pazar Abant, Mudurnu (belki bir uğrak süresi kadar, belki de pas geçilecek), Göynük, (Öğle yemeği) sonrası belli olmayan bir motosiklet gezimiz için sanıyorum saat 11.00 gibi Abant'ta olmayı planlıyoruz.

Yolculuk hali gecikilebilir, Sakarya'dan katılmayı planlayanlar var. 15 gün sonrasında Sakarya Poyrazlar gezisi olacağı için fiziken ve bütçe olarak sadece buradan duyurmayı uygun gördüm.

Abant'ta fazla kalınmayacak, Bolu MT gelirse tanışma, kaynaşma, kucaklaşma düşünüyoruz. Göynük'ten sonra grup kararı ile Taraklı, Geyve yapılabilir, veya Kuzuluk, Akyazı, gerisi belli değil, yine grup kararına göre yol alacağız. Grup kararı demokratiktir, (benim oyum %50:p )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar