[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Okan hayırlı olsun eldivenin
bir ara üzerinde prohel Volt gördüm sanki, yazlık bir mont arayışındayım, ama Bolunun yazı malum belli
akşamları da rahat giyebileceğim dört mevsim ararken Volt incelemesindeyim
gündüz terletiyormu?
Nisan'da Akçakoca ereğli zonguldak gezisinde giymişsin, üşüdünmü?

http://shop.dadasmotor.com.tr/image/cache/data/PROHEL/VOLT KIR-500x500.jpeg

Senin incelediğin deri monttan aldım abi bugün geldi :)

Soruna gelelim bu monttan sogukla ilgili sıkıntı yaşamadım içinde çıkartılabilir içlik var.Yazın fazla hareket etmezsen terletebilir ben pek terlemedim ön ve kollardaki havalandırmalar güzel iş görüyor.Yağmur geçiriyor bu arada ön kısımdan pek almıyor fakat kollardan hemen alıyor.

Hayırlı olsun, güzel bir mont, yorumlarını da merak etmiyor değilim
indirime girerse bende alabilirim :mrgreen:

Senin incelediğin deri monttan aldım abi bugün geldi :)

[url]http://i1202.photobucket.com/albums/bb363/enqerek/IMG_0252_zpsd7b4eb3e.jpg[/URL]

Soruna gelelim bu monttan sogukla ilgili sıkıntı yaşamadım içinde çıkartılabilir içlik var.Yazın fazla hareket etmezsen terletebilir ben pek terlemedim ön ve kollardaki havalandırmalar güzel iş görüyor.Yağmur geçiriyor bu arada ön kısımdan pek almıyor fakat kollardan hemen alıyor.

Kışın motora binmiyorum, anca bahar da ve serin Bolu akşamlarında üşütmez
yazında pek terletmez diyosan Volt alabilirim
Bende 6-7 yıldır kullandığım deri mont var, korumalarını kendim yaptım, gayet memnunum, lakin yazın giyilmiyor

1507558_10152126756544556_157594098_n.jpg

Bende gölköyde idim öğleden sonra,bir arkadaş aradı gel 8-9 kişiyiz dedi

Eee nasıl mont?

kar mı gördüm neee

Abi on numara bi kazak giydim içime ustunede montu eldivenler mi o kadar farketti bilmiyorum hiç üşümedim.Öbürkünden daha iyi kesiyor soğuğu.Kar vardı kenarlarda bayada soğuktu.

M'nin üst sınırındayım L alsam büyük gelebilir :cyclopsan

o yüzden seninkini bi deneyebilsem kafam rahat sipariş vereceğim

Bir hatırlatma

İnazuma bende de vardı daha sonra sattım. Motor güzel kaliteli ama o kadar paraya değeceğini düşünmüyorum. Cbf 150 de de aynı konforu buluyorsun çok fazla para vermeye gerek yok. Ayrıca daha ekonomik. kızacaksınız ama inazuma gitmiyor hantal motor

Motor kaliteli güzel motor malzeme bir numara. Bu moot için rahat motor hız motoru deil diyorlar tamam o da doru da aynı rahatlık cbf 150 de de war. Ayrıca ben inazumama 3,5 litre aldında yaktıramamıştım. Cbf 150 de 3 ün üzerine çıkartamıyorum. Arada 20-25 km lik düz yol hız farkı için o kadar para vermeye gerek yok bence tabi tercih meselesi.

Bodrum suzuki yetkili servis turcan motorda 10 bin km bakımı yaptırdım bugün. İphone marka yağ, yağ filtresi, hava filtresi, Radyatöre sıvı takviyesi, genel kontroller,iki buji, işçilik toplamda 300 tl.bodrum anca bu kadar kazık olabilir. Başka en yakın servis 160-180 kmde.

0 alcagınızı tahmin ederek inazumadan bahsedeyim

ilk başlarda 30 kuruşa kadar yakıyor deli gibi içiyor motor oturduktan sonra 18 kuruşa indi
kullanımı oldukça tatmin edici şehir içi performansı atik ve çevik uzun yolda maximum suratiniz 155 km e kadar titreşim yok kesinlikle
yedek parça pahalı kalite oranı hat safhada
arka fren tutuşu oldukça iyi ön fren dillere destan lakin arka frene biraz fazla abanırsanız götü başı ayrı oynar ama nasıl bir meret ürettilerse kendini hemen toparlıyor güven veriyor
üstündeki lastikler orta derecede performans sağlıyor

sym wolf ve inazuma arasında kalırsanız şöyle söyleyebilirim konfor ve gerçek kalite için inazuma
şekil ve titreşim yaşamak isterseniz wolf

şekilden yana sıkıntınız varsa inazumanın aksesuarları ile bu açık hemen kapatılabiliyor lakin aksesuar fiyatlarıda oldukça yüksek ki bu 2 motor arasında kaldıysanız paraya kıyıcagınza inanıyorum
puig ön cam inazuma için 150 180 euro arasında ve motora mükemmel bir hava katıyor
arka çanta demiri 400 tl dip not olarak bunuda vereyim

ilgili puig cam için BurayaTıklayın

Bende ikisi arasında kalmıştım wolf tercih ettim. Çünkü daha kaliteli. İnazumadan soğumamın sebebi şanzımandaki tıkırtı sesleri er6 ile aynı yakması üzerinde Suzuki yazmasına rağmen şaside china yazması Suzuki'nin çinde üretilen tek modeli olması yedek parçaları japon fiyata olması vs. Beni inazumadan vaz geçirdi ha birde tipi
Wolf almamın sebebi parça ve işcilik kalitesi da yüksek olması bilmem kaç kat daha uzun ömürlü olan seramik silindirli olması çelik fren hortumu kullanılan başka 250cc motosiklet olmaması yedek parça Daha Ucuz daha kaliteli ve ulaşılabilir olması 100km 2,5lt yakması daha seri daha atik olması şimdiye kadar hiçbir sorun çıkaran bloktan yağ kaçıran göstergesine su giren içinden çatal kaşık sesi gelen wolf olmadığından. Vs.

Konfor ve ikinci el dışında hiçbir konuda inazuma wolfden daha üstün değildir. Ne gidişde ne duruşda ne virajda ne yakıtda ne servisde ne kalitede...

Burda benim amacım inazuma kötülemek değil lütfen kimse yanlış anlamasın.inazumada güzel motordur amma bi yere kadar. Karşısına wolf çıkana kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar