HAVALAR GÜNEŞLİ AMA SOĞUK OLUYOR DAHAABANT İÇİN ERKEN DEĞİLMİ BİRAZ.. ARKADA KARLI DAĞLAR GÖRÜNÜYOR
GEÇEN DÜZCEYE GİTTİK DE BİR ABİMİZ HALEN KENDİNE GELEMEDİ
PAZARLARI ÖĞLE SAATLERİNDE HAVA SICAK OLURSA DIŞARIDA OLUYORUM 2-3 SAAT
Kroscu kardeşimin tam zamanı şimdi neden donsun ki))
Meraba arkadaşlar, şuan itibariyle bende bi mondial mr vulture almış bulunmaktayım. Motor Konya'da otobusle getirmeyi düşünüyorum bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varmı? nasıl getirebilirim?
Meraba arkadaşlar, şuan itibariyle bende bi mondial mr vulture almış bulunmaktayım. Motor Konya'da otobusle getirmeyi düşünüyorum bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varmı? nasıl getirebilirim?
Teşekkur ederim. Haklısınız ama hava şartları gözümü korkutuyor kışlık ekipmanım yok. Taşimacılık yapan bir kaç kişiyede söyledim o taraftan yük çıkarsa motaruda atalim diye bakalım haber bekliyorum.
cuma günü toplantıya gel detaylı konuşalım..
Adres ve saati yazmıssınız ama ben yeri tam olarak bilmiyorum?
bahçelievler polis karakolunun giriş kapısının tam karşısında. Flash spor mağzasının alt katında..zemin katta. HIRACAOĞLU SİGORTA
tam saatinde burada olursan zaten görürsün bizi hava güzel olursa motorla gelmeyi planlyanlar var onlardan da anlarsın![]()
sevgili MT üyeleri;
2 Mart pazar günü İstanbul'da yapılacak olan Moto Fuarına gidiyoruz..
Gününbirlik olup otobüsle gitmeyi planlıyoruz..
Katılmak isteyenler buradan yazabilir yada bana mesaj atabilir.. şuanda 16 kişiye ulaştık..