[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
GİDİŞ YOLU MUDURNU'DAN OLACAĞI KESİN ARTIK.. O YÜZDEN BULUŞMA NOKTASI İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜN ORADAKİ SHELL BENZİN İSTASYONU OLSUN...

BEYPAZARI gezisine gidecek Bolu kafilesi saat 8.30-8.45 arası Beşkavaklar ADESE nin E-5 tarafında toplanacak şekilde buluşuyoruz...
Bolu Mt kafilesine önemle duyurulur...

Safranbolu kafilesine ilhan abi katılıyor ismail ve hanımı geliyor Saat 9 da mekanda çay içtikten sonra teker döner hoşcakalın.

http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/121748-pet-sisesinden-benzin-deposu-yapti.html

Değerli Bolu Mt bu olay hakkında bilgisi olan varmı ??? :) :queen: :pr:

Arkadaşlar merhaba. Nallıhanda size çay ikram etmek isterim

Ancak ben yarın Tekirdağ a yola çıkacağım eğer ki saat 12 gibi gelirseniz size çay ikram edebilirim

Mulaka Haber verin, Ramazan abi de olacak zaten
545 545 1701

Eşimin direksiyon sınavı var saat 10:00 da dendi ama ilk sırada da biz varız inşallah etken biter işimiz.

Eşimin direksiyon sınavı var saat 10:00 da dendi ama ilk sırada da biz varız inşallah etken biter işimiz.

BOLU mt beypazarı kafilesi kazasız belasız geziyi tamamlayıp BOLU'ya dönmüştür. Bu arada Ramazan kardeşime ve ailesine çok teşekkürler. Özellikle pideler mükemmeldi.:) Aynı zamanda diğer Ramazan kardeşimede bizi Beypazarında yalnız bırakmadığı ve rehberlik ettiği , çay ikramlarında bulunduğu için çok çok teşekkürler. En kısa zamanda kendilerini BOLU da görmek ümidiyle Hoşçakalın.

BOLU mt beypazarı kafilesi kazasız belasız geziyi tamamlayıp BOLU'ya dönmüştür. Bu arada Ramazan kardeşime ve ailesine çok teşekkürler. Özellikle pideler mükemmeldi.:) Aynı zamanda diğer Ramazan kardeşimede bizi Beypazarında yalnız bırakmadığı ve rehberlik ettiği , çay ikramlarında bulunduğu için çok çok teşekkürler. En kısa zamanda kendilerini BOLU da görmek ümidiyle Hoşçakalın.

Sizlerle tanışmak çok güzeldi.

Nallıhandan sonra kazasız belasız gezip döndüğünüze sevindim. tekrar görüşmek üzere

saygılar

Beypazarı gezimizde bize eşlik eden dostlarımız Nallıhandan Ramazan ve yine Nallıhandan Ramazan:) arkadaşlarımıza ve Ankara Mt den Yunusa çooook teşekkür ediyorum kendi adıma...
Nezaketleriyle eşlikleriyle ayrı ayrı renk kattılar çok sağolun....Ve tabi sevgili new BOLU MT :p ekibine de ayrı ayrı müteşekkirim...Gelirken baya donsakta:queen: çok zevkliydi...Fotolar yakında burada olacak...

BOLU MT BOLU-MUDURNU-NALLIHAN-BEYPAZARI TURU

GEZİMİZE BOLU'DAN KATILAN MUSTAFA, ATİLLA, GÜRKAN, SAMET, OKAN VE MESUT'A
NALLIHAN'DAN KATILAN RAMAZAN VE BİZE EV SAHİPLİĞİ YAPAN RAMAZAN PARLAK VE AİLESİ,NE
BEYPAZARINDA BİZE EŞLİK ETMEK ÜZERE AKARA MT DEN KATILAN YUNUS KARDEŞİMİZE ÇOK TEŞ EDERİZ...

x839.jpg

sszd.jpg

Beypazarı gezimizde bize eşlik eden dostlarımız Nallıhandan Ramazan ve yine Nallıhandan Ramazan:) arkadaşlarımıza ve Ankara Mt den Yunusa çooook teşekkür ediyorum kendi adıma...
Nezaketleriyle eşlikleriyle ayrı ayrı renk kattılar çok sağolun....Ve tabi sevgili new BOLU MT :p ekibine de ayrı ayrı müteşekkirim...Gelirken baya donsakta:queen: çok zevkliydi...Fotolar yakında burada olacak...
keyifli ve güzel bir geziydi katılan tüm dostlara selam olsun.güzel fotolar çekildi paylaşımları bekliyorum.

Bizi evinde ağırlayan ramazan abime bize eşlik eden ramazan ve yunus abiye ayrı teşekkür etmek istiyorum.Çok güzel bir geziydi ve her km sinden zevk aldım.Başka gezilerde görüşmek üzere hoşçakalın.

Paylaşım için teşekkür ederiz...Gittiğimize değdi,doyurdu,sardı,bağladı...:queen:

Ve üşüttü... :queen:

VALLA ÇOK SABIRLIYMIŞSIN SENDE DOSTUM O MOTORLA 335 KM BİZE AYAK UYDURDUN HIZ OLARAK :) TEBRİK EDERİM ... :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar