[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
gezi öncesi durum değerlendirme toplantısı

Mustafa abi sağolsun sıkıntı yapmaz oda zaten böyle bi projeyi:p destekliyo...
Sadece günün belli olması konusunda benle aynı fikirde...Bakalım 1-2 güne netleşir herşey...
iyi günler. benim için her gün uygun hafta sonu geziler ve alınancak kararlar açısından cuma akşamı da olabilir örneğin iş çıkış saati saat 20.00
18 mayıs cumartesi günü kamp yeri için göl evine gittim şartlar çok uygun yer sahibi okul arkadaşım mekanı göl manzaralı bir otel önünde çadır kamp yeri var.tuvalet sorunu yok.yemek sorunuda yok isteyen otelde de kalabilir.isteyen çadırda .çevre illeri buraya davet etmek istiyorum .ayrıntıları ve duyuruyu yapmak için sizleri bekliyorum . buyrun gelin konuşalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------

Çadırlı ve otelli Bolu göl evindeki kamp yeri
n6wuf.jpg

n6wuu.jpg

n6wv4.jpg

n6wvu.jpg

n6ww5.jpg

DUYURU....

Arkadaşlar 26 mayıs pazar saat 13-13.30 arası Bolu Mt olarak buluşup yol yapmayı planlıyoruz...:flower:
Tanışmadığımız arkadaşlarımızdan müsait olanlar buyursunlar gelsinler...
Adres : Eski bağkur karşısı ,Karamanlı kıraathanesinin önü...

yeni güzel yerler keşfetmek

DUYURU....

Arkadaşlar 26 mayıs pazar saat 13-13.30 arası Bolu Mt olarak buluşup yol yapmayı planlıyoruz...:flower:
Tanışmadığımız arkadaşlarımızdan müsait olanlar buyursunlar gelsinler...
Adres : Eski bağkur karşısı ,Karamanlı kıraathanesinin önü...
1 Kanlıcalı
2 Hilmi
3 Recep
4 Samet
5 İsmail
6 Selçuk
7 emekli
8 Yılmaz
9 komutan

Şehir dışından gelecekler için süper bir yer
iyi günler. benim için her gün uygun hafta sonu geziler ve alınancak kararlar açısından cuma akşamı da olabilir örneğin iş çıkış saati saat 20.00
18 mayıs cumartesi günü kamp yeri için göl evine gittim şartlar çok uygun yer sahibi okul arkadaşım mekanı göl manzaralı bir otel önünde çadır kamp yeri var.tuvalet sorunu yok.yemek sorunuda yok isteyen otelde de kalabilir.isteyen çadırda .çevre illeri buraya davet etmek istiyorum .ayrıntıları ve duyuruyu yapmak için sizleri bekliyorum . buyrun gelin konuşalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------

Çadırlı ve otelli Bolu göl evindeki kamp yeri
http://s1305.hizliresim.com/19/m/n6wuf.jpg
http://p1305.hizliresim.com/19/m/n6wuu.jpg
http://p1305.hizliresim.com/19/m/n6wv4.jpg
http://p1305.hizliresim.com/19/m/n6wvu.jpg
http://s1305.hizliresim.com/19/m/n6ww5.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------

Samet nereye çufçufluyoruz.??

Mustafa abi sen Kenan'ın babasıydın demi, bende Beypideyim

Daha şimdi bolu gündem de okudum hafta sonu Göynükte Akşemsettin i anma törenleri varmış bi uğrasakmı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

Mustafa abi Göynük'e gidelim diyorum ben hem yol yaparız hem şenlik falan iyi olur uzun zamandırda gezmedik şöyle Ailecek...:)

Gezi organizasyon rotasını düzelteyim...

Kartalkaya yolu üzerinden sarıalan yaylası dörtdivan ve civarı yaklaşık 150 km...
Kalkış noktası Mustafa abinin mekan karamanlı kıraathanesi...gazamız mübarek olsun...

Bolu mt bu gün göynük akşemseddin e giden varmıydı ? :) baya bi motorcu vardı da boludan giden

Sevgili Bolulu Abilerim,Kardeşlerim ve arkadaşlar,

Kendi adıma bu günden sonra forumda bir daha yazmama kararı aldım. Hepiniz hakkınızı helal edin. Ankaraya geldiğiniz,geleceğiniz veya Ankara benim halledebileceğim bir işiniz olursa lütfen irtibat kurunuz.. telefon numaram mustafa (makseli kardeşimde var)...

Sevgiyle kalın, Allah yar ve yardımcınız olsun...

Kendi adıma bu günden sonra forumda bir daha yazmama kararı aldım. Hepiniz hakkınızı helal edin. Ankaraya geldiğiniz,geleceğiniz veya Ankara benim halledebileceğim bir işiniz olursa lütfen irtibat kurunuz.. telefon numaram mustafa (makseli kardeşimde var)...

Gani gani helal olsun. İnşallah Ankara'ya yolumuz düşerde görüşürüz.

Helal olsun Osman abi ne demk...Mustafadan numaranı alıyorum...Bir Ankara gezimiz olacak inşallah tekrar buluşmayı canı gönülden isterim...
Allaha emanetsin abi...

bolu MT nörüyonuz bakam bi? geçen hafta ehliyetimi teslim aldım, ama ruhsatlarımı kaybettim... :pr: :pr: 155 TL istediler yeni ruhsat için. yollarda motor ruhsatına denk gelen olursa haber edin :)

beyler selamlar;

bu haftasonu sarıalan yaylasında kamp düşünüyorum...daha önce konuşmuştuk ama organizasyonu siz yapacağınız için biraz rahattık...

şimdi orda bulabileceğimiz ve bulamayacağımız şeyler nelerdir..ateş yakılıyo mu, su var mı, içme suyu var mı, kamp alanı yeri var mı yoksa oraya herhangi bir yere çadır mı açıyoruz..orada bulunan otel imkanlarındna ne derecede yararlanabiliyoruz...yiyecek ordan mı temin etmek gerekir yoksa daha önceden mi almak gerekir...bilgi verirseniz sevinirim...

beyler selamlar;

bu haftasonu sarıalan yaylasında kamp düşünüyorum...daha önce konuşmuştuk ama organizasyonu siz yapacağınız için biraz rahattık...

şimdi orda bulabileceğimiz ve bulamayacağımız şeyler nelerdir..ateş yakılıyo mu, su var mı, içme suyu var mı, kamp alanı yeri var mı yoksa oraya herhangi bir yere çadır mı açıyoruz..orada bulunan otel imkanlarındna ne derecede yararlanabiliyoruz...yiyecek ordan mı temin etmek gerekir yoksa daha önceden mi almak gerekir...bilgi verirseniz sevinirim...
iyi günler
bizler orada kamp yapmak için otel sahibinden yardım alıştık .hava şartlarından dolayı bildiğiniz gibi yapılamadı.otel sahibi arkadaşımdır. yine sizin için fiat indirimi isteyebilirim.orada otelden başka destek alanbilinecek bir yer yoktur.kamp için o zaman otel bahçesi ve önündedi alandan yararlanacaktık.her hangi bir yere çadır kurduğunuz zaman yabani hayvan tehikesi olabir muhtemelen.orada başka bir yerden yiyecek bulmanız pek mümkün değil.Su durumuna gelince sular güzeldir yayla suyu içilir ve harikadır.eğer günü birlik gelecekseniz göl çevresinde mangal yakabiirsiniz .su sikıntısı olmaz .ben size telefonu vereyim daha fazla yardımcı olabirim 0 542 517 47 54 telefonda daha fazla bigi verebilim. iptalden sonra istek olmadığından bizler organizasyondan vaz geçtik. ben size günübirlik gelmenizi tavsiye ederim. Ankara çok yakın .otelde kalacak olursanızda dediğim gibi fiatlarda indirim yaptırım.

iyi günler
bizler orada kamp yapmak için otel sahibinden yardım alıştık .hava şartlarından dolayı bildiğiniz gibi yapılamadı.otel sahibi arkadaşımdır. yine sizin için fiat indirimi isteyebilirim.orada otelden başka destek alanbilinecek bir yer yoktur.kamp için o zaman otel bahçesi ve önündedi alandan yararlanacaktık.her hangi bir yere çadır kurduğunuz zaman yabani hayvan tehikesi olabir muhtemelen.orada başka bir yerden yiyecek bulmanız pek mümkün değil.Su durumuna gelince sular güzeldir yayla suyu içilir ve harikadır.eğer günü birlik gelecekseniz göl çevresinde mangal yakabiirsiniz .su sikıntısı olmaz .ben size telefonu vereyim daha fazla yardımcı olabirim 0 542 517 47 54 telefonda daha fazla bigi verebilim. iptalden sonra istek olmadığından bizler organizasyondan vaz geçtik. ben size günübirlik gelmenizi tavsiye ederim. Ankara çok yakın .otelde kalacak olursanızda dediğim gibi fiatlarda indirim yaptırım.

saolasın üstad..esasında biz motorcu olmayan bir ekiple gelip çadır kurmaktan yanayız, mangal işini çadırların yanında yapabilirsek ne ala...senin demene göre bütün herşey nevale yemek vs tedarikli gelmemiz gerekiyo...

ben arkadaşlarla konuşup sana telefondan ulaşırım tekrar..yardımların için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar