[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
beyler havalar iyice soğumadan endurocularla biryerlere çıkalım çele tepesi olabilir mesela? yokmu bolu MT de cross,enduro kullanıcısı?

bolu mt ye ilgi azalmış neden acaba, hadi beyler kış bitiyor bişeyler yapma zamanı geliyor

bolu mt deki arkadaşlar yeniler eskiler buluşalım tanışalım , ne dersiniz motor olup olmaması önemli değil...cvplarınızı bekliyorum...

Arkadaşlar Bolu'da birçok motorcu arkadaş görüyorum yokmu mt ye takılan :silent:
cvp verin sesimi duyan varmı:queen:

Var abi var ama eskisi gibi değil artık bolu mt ilgi görmez olmuş ben yeni katldm bu arada :)

Heyt be eyvallah...:)
Arkadaşlar nete girdiğinizde bolu mt i ziyarete devam edin havalar düzelir düzelmez Allahın izniile bi tanışalım bakalım...
Şu bolu grubunu bi toplayalımda sanallık gerçeğe dönüşsün inşallah...
Bolu mt ziyaretlerine devam edin saygılar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bolu mengenliyim,Ankarada yaşıyorum.Toplanmalarınızı gördüğümde yardırıp gelirim Ankaradan:)

motosiklet fuarı

İyi akşamlar .
Bolu dan motosiklet fuarına gitsek acaba kaç kişi oluruz 15 kişi olursak otobüsten ucuza gelir bir araba tutarız.cevap bekliyorum hoşcakalın..

Bolu mengenliyim,Ankarada yaşıyorum.Toplanmalarınızı gördüğümde yardırıp gelirim Ankaradan:)

Atila abi sana ricam bana özelden cep telini atarsan her türlü seni ararım haberdar ederim...saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------

Abi bu fuar işi tam bir muamma...Şahsen ben fuara gidecek olsaydım hudsondan takip ettiğim montu alacaktım ama malesef 20-25 gündür bekliyorum hala bedeni gelmedi sitesinde...Zannetmiyorumda geleceğini...ayrıca geçen eylül autoshow fuarına gittik...Ben bu fuarı pas geçiyorum...

Harun MT işini bıraktı, Bolu sahipsiz kaldı anlaşılan.
Atlayın, Düzce'ye gelin, Haber verin Bolu'ya gelelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar