[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
iyi günler arkadaşlar ben bilgisayardan pek anlamadığım için fotoları giremedik resim çekildi genç arkadaşlardan geziye katılan olsaydı onun yardımı ile girerdik fotoları .gittiğimiz yer gerçekten çok güzeldi tekrar gidersek çadırla gecelemeli olarak gideriz müsait bir yer. fakat ramazandan nce balki bu önüzdeki hafta adapazarına gitmeyi düşünüyoruz pazar günü gidersek buradan duyuru yaparım.

iyi günler 16 agustos tarihinde akçakoca ya grup olarak gidiyoruz .gitmek isteyenleri pazar sabahı saat 9 da bağkur Bolu nun önünde bekliyoruz.:)

akçakoca gezisi pazar günü irtibat telefonu 0 542 517 47 54 hareket pazar günü sabah saat 9 da haydi katılım bekliyoruz şu anda beş kişi düzceden bir kişi daha katılıyor..

merhaba bende burak boludan ama 6 yıl sakaryada okudum bi nevi kendimi sakaryalı hissediyorum siz arkadaşlarda kabul ederseniz. gelmeyi cok istiyorum ama daha uzun yola cıkamadım görüşmek dileğiyle

slm brkfrt bende sakaryadan fatih, bende 4 yıl boluda liseyi okudum, şimdi sakarya ünideyim :) görüşmek ve tanışmak dileğiyle

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

karlar kalksın havalar bugünkü gibi biraz ısınmaya başlasın o zaman bi kıpırdanma olur ve dağ taş gezintiler başlar, inşallah görüşmek üzere dostlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar