[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
yarn benle izmite gelen varmı artıcıda olabilr:D

Mesajımı görebilecek misin bilmiyorum.

Saat 09.45 de otobandan Sapanca sapağına gelmeden OPETte başka siteden arkadaşlarla buluşup;
Körfezdeki OTOMOBİL DRAG YARIŞLARINI seyretmeye gideceğiz.

8.30 da Düzce'den çıkarım.
Telim Harun'da olması gerekir.

Mesajımı görebilecek misin bilmiyorum.

Saat 09.45 de otobandan Sapanca sapağına gelmeden OPETte başka siteden arkadaşlarla buluşup;
Körfezdeki OTOMOBİL DRAG YARIŞLARINI seyretmeye gideceğiz.

8.30 da Düzce'den çıkarım.
Telim Harun'da olması gerekir.

abi bende sabah 6 da bludan cıkcağım akşama kadar biz oralardayız numaları özel mesajla atıyorum orda haberleşiriz

öm atamadım abi buraya yazayım;0544 742 20 17

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır Bolu Mt bölümümüze girememiştim Yakında işe başlicam Allah nasip ederse 1-2 yıl içinde bomba gibi döncem Boluya ...bunları söylemek için biraz erken biliyorum ama dayanamıorum be kardeşim ... siteden takip ettiğim kadarıyla sürekli geziler yapıosunuz ve ben burda kuduruyorum ...Jawa ile gezmek bana sıkıcı geldiği için malesef herhangi bi etkinliğe katılamadım ve tanışamadık sizlerle ....Jawa su gibi yakıt tüketio ve nahoş,gürültülü bi egzosu var inşallah bu beladan kurtulup adam gibi bişey çekicez altımıza.... O günü iple çekiyorum inşallah ...Bu arada yeni motor alan arkadaşlarımız olmuş hayırlı uğurlu olsun diyorum... Yalovadan bütün Bolulu kardeşlerime selamlar sevgiler....

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır Bolu Mt bölümümüze girememiştim Yakında işe başlicam Allah nasip ederse 1-2 yıl içinde bomba gibi döncem Boluya ...bunları söylemek için biraz erken biliyorum ama dayanamıorum be kardeşim ... siteden takip ettiğim kadarıyla sürekli geziler yapıosunuz ve ben burda kuduruyorum ...Jawa ile gezmek bana sıkıcı geldiği için malesef herhangi bi etkinliğe katılamadım ve tanışamadık sizlerle ....Jawa su gibi yakıt tüketio ve nahoş,gürültülü bi egzosu var inşallah bu beladan kurtulup adam gibi bişey çekicez altımıza.... O günü iple çekiyorum inşallah ...Bu arada yeni motor alan arkadaşlarımız olmuş hayırlı uğurlu olsun diyorum... Yalovadan bütün Bolulu kardeşlerime selamlar sevgiler....

inşallah kısa zamanda yeni motoruna kavuşurusun,alchol denen adam yani zafer:mrgreen:yalovada haberinin olaydı görüşürdünüz

inşallah en kısa zamanda hayal ettigin motor kapında olur. dualarımız seninle . sana iyi çalışmalar.......

Merhaba arkadaşlar, ben de artık Bolu Mt deyim.

Motosiklet hastalığına yakalandım ve küçük hacimli birşey ile başlamak istiyorum. :p
Bana önerebileceğiniz bir model var mı? Yeni olduğumdan pek anlamıyorum açıkçası. Sıfır almayı düşünüyorum ve 60.000 ytl limitim var fazla pahalı birşey almak istemiyorum şimdilik. :cherry: :cherry:

En kısa zamanda gezilerinize katılıp sizlerle tanışmak isterim. :queen:

Motosiklet hastalığına yakalandım ve küçük hacimli birşey ile başlamak istiyorum. :p
Bana önerebileceğiniz bir model var mı? Yeni olduğumdan pek anlamıyorum açıkçası. Sıfır almayı düşünüyorum ve 60.000 ytl limitim var fazla pahalı birşey almak istemiyorum şimdilik. :cherry: :cherry:

ben sana today vereym tam senlik 65 bin diyoduk ama madem motorcusun hevesn kırılmasn 60 bin ytl ye veririm hayrını gör

ben sana today vereym tam senlik 65 bin diyoduk ama madem motorcusun hevesn kırılmasn 60 bin ytl ye veririm hayrını gör

Sağol levent kardeş. Aslında ben de today lere baya bakmıştım bi ara ama,
daha yeniyim sonuçta today in bana biraz ağır ve de hızlı geleceğini düşünüyorum.

Biseleckt lere bakıyorum şu an başlangıç için, 45 bin liraya buldum bi tane 2. el,
temiz bir şeye benziyor. Ne dersin iyi olur mu acaba? :S :silent:

içimden gelen dısa atmam gereken tonlarca küfür geçiyo ama burda telafuz edersem forumdan uzaklaştırırlar...

Son düzenleme:
nbr hemşerilerim. burdan bütün bolulu motosikletçilere selamlar.

Selam hemserim

içimden gelen dısa atmam gereken tonlarca küfür geçiyo ama burda telafuz edersem forumdan uzaklaştırırlar...

:silent::silent::silent::silent:

60.000 ytl mi? biraz daha biriktirde madem boss hoss veya y2k al :cat::cat:

Selam hemserim

:silent::silent::silent::silent:

60.000 ytl mi? biraz daha biriktirde madem boss hoss veya y2k al :cat::cat:

Evet yaa, 60.000 ytl, sizce de mantıklı değil mi?

Sıfır bir scooter a 100.000 vereceğime, 60.000 e ikinci elini alırım :p

:queen: :queen: :queen:

İlk önce meraba beyler bende foruma yeni katıldım motorum wardı ama kaza yaptığım için şu anlık beykozda bende bolu merkezdenim şu anda mondial 150 HS almayı düşünüorm sizinde görüşünüzü almak istedim sizce nasıl bir motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar