Bolu Gölköy Tek Kişilik Enduro Keyfi

09112007TekkiilikGlkyCross036Small.jpg

çok güzel olmuş eline emeğine sağlık.. bolu hakkatten güzel bir yer.. şu resimde çok güzel arka plan olur..:cat:

Harun süper fotolar kardeşim bu gezileri beraber yapcaz Allah izin verirse levent ve erdoğanıda bekliyoruz gölköyde sular çekilmiş biraz dimi en azından ben fotolardan öyle anlıom neyse kardeşim beraber nice gezilere....Bununla beraber bütün motorcu dostlarımızı BOLU ya tekrar tekrar davet ediyoruz....

Emin olun Bolumuzun daha nice güzellikleri var.....

Son düzenleme:
Resimlerden orjinal boyut isteyen olursa yollayabilirim...

@Bolu'lu Lynx Teşekkürler dostum... Sular cekildi doğal olarak ama yine dolmaya başlar yakın zamanda... Daha güzel yerlerede gidecem hava iyice sogumadan... Gerçi soguk ama enduroyla insan terliyo :):)

güzel olmuş kardeşim ellerine sağlık alsammıyki söle bi cross parçalayana kadar binerim :silent: motorsuz daha fazla olmuyor bu iş dur bakalım hayırlısı

ya süper olmuş resimlere bayıldım.eline sağlık.

buralardan biri çıksa gidelim bi haftasonu dese kesin gelirim.bi gezi düzenlense keşke.

@alp er al sen cross da dağların taşların tadını cıkartalım...

@Marv Valla Prometheus düzenleyecekti ama referanduma takıldı iş yalan oldu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav canım işteddin bea...motorum da yok zaten ...
enduro tarzı bişi mi alsam kı bende ...:)
foto larıda guzel cekmişşin ..insan bi davet eder dimi ...arabayla gelirdim yine gelirdim..:)

kanka eline koluna sağlık, resimler felan süper...

:mrgreen: Yaa az mı hopalyıp zıpladık bws ile, yeter ki 2 tekeri olsun
her yere girerim :queen:

Solo geziler her zaman çok keyiflidir ama büyük risklere girmemelisin.
Herhangi ters bir durumda yanında sana yardım edecek birisi bulunmadığını unutmamalısın.

Çok güzel fotoğraflar çekmişsin..
Benim favorim bu:
09112007TekkiilikGlkyCross031Small.jpg

Mutlu gezilere..

bende çok beğendim bu fotoğrafı.ellerine sağlık.

@alp_tunay Abi cektim kendimide cektim aynadan becerebildim işte :)

@DISTORTEDMAN Teşekkürler senden de ramzeyle bekliyoruz resimler...

@harduro Cok saol abicim Senin solo gezilerini zamanında merakla izler her kareye asık gibi bakar kalırdım...

@bathu Sen de saol kankam :) Yeni tekeri alınca daha hard mekanlarda gostercem size kendimi :)

@forrap Hayırlısı olsun abicim :)

@ELINT :wiinkk:

@myheart ilk gezimi 2 hafta önce yaptım ama çok az resim çektim, 3-4 tane falan. Çok pişmanım daha çok çekmediğime. Acemilik işte. Bir dahaki sefere affetmicem ama :queen:

He ama aklıma şöyle bi fikir geldi. Her ne kadar bir gezi yazısı niteliği taşıyamasada resim adedi olarak, en azından bizim başlığa koyabilirim resimleri:wiinkk: İyi sürüşler

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
MYHEART Ellerine sağlık içimizi şenlendirdin:cat::cherry:

@kroscu01 Artcıyla dağ bayır gezilmiyo Crosscusun sen daha iyi bilirsin :cat:

@redrose Şimdilik bu kadarla yetinecez mecbur :)

@tubis Teşekkürler Tubiş Hanım...

dostum öyle yerlere tek gitmek tehlikeli olduğu için arçı al dedim düşüp altında kalsan tek olunca tehlikeli olur.

@kroscu01 Biliyorum dostumda Arazide sürüş yapmak ne zamandır elimde olmayan bi şeydi işte.. Cok canım cekti bende bekleyemedim daha başka kimseleri... Tek basıma oldugum içinde kalabalık ortamlardaki gibi rahat olamıyorum ve gezdiğim mekanıda ona gore secmek durumunda kalıyorum. Saygılar :)

güzel resimler bazen tek başına gezi daha zevkli oluyo paylaşım için teşekürler

@szr Teşekkürler Bws lerde on iyi kaldırılıyo bizim cihan arkadasımız onun ustasıdır :)

@forrap Sayın modaretörümüz Teşekkür ederiz Aynı ilgi alakayı sizlerden de bekleriz :p

@L.SAHİN Sanki seni cagırsam gelecektin Cbf 250 ile... Daha toprak yolda gidemiosun sen bi de asfalt yüzü görmemişmiş.. Görmeni tabiki istemem ama kanka kız gibide motor kullanılmaz ki bea :p

saol kardes netlog tda eklemıssın benı kabul ettım tskler yakında netlog mt kurarız beraber

güzel gezmişsin tebrikler yeryüzü hep asfalttan ibaret deyil demi enduro en iyisi:cherry::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mekan harika ,resimler süper.............

canim Turkiye'm yaaa , kac senedir bi sonbahar geciremedik... resimler cok hos

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar