Bolu Abant Gezisi...

sabahın erken saatlerinde koyulduk yola,çıkmadan önce haber vermiştik,belkim aramıza katılan olur diye,ilk resim benzincide depoları fulleyip güzelce giyinip marşa bastık,

benim üstümde motor montu ve pantolonu vardı,ama benim kuzen daha alamadıgı için günlük elbiseleri iel gelmek zorunda kaldı herzaman ki gibi,dizlikleri vardı onları taktı beya faydası oldu,çünkü sabahın 6 sında hava çamlıca gişelerini geçince o kadar bozduki sis resmen önümü kapamıştı,dörtlüleri yakıpda yolumuza devam ettik,dörtlülerinde faydasını birkez daha görmüş olduk(her cbf 150 dörtlük yok ya o bakımdan söyledim)

hava çok sisliydi,kaskın camı o kadar sis oldugu ki sanki yagmur yagmış gibiydi.neyseki yagmur görmedik.yagmurluklarımız vardı ama olsun.

biraz mola verdik sonra devam

bu resimde bi terslik var dimi?

geldik boludagı sapagına,biz yeni yolu degilde eski yolu yani bolu dagını çıkacagız,zevkli olsun bu sefer.

ohh keyfe bak sen

resim çekicez baktık harfin biri aşaya sarkmış,hemen el attım ve düzelttim,sonrada resim tabi.

boludan çıkıyoruz abantta dogru yol alıyoruz.

abant gölünden muhteşem resimler.

işte gezimizin sonuna geldik,aslında 450 tane felen resim çektik,en güzellerini ekledim,bundan sonra evin yolunu tutuyoruz.

dönüşte iki kez mola verdik,akşam saat 19 da evdeydik.

toplam 650 km civarı yol yaptık,güzel birgündü,bu güzel birgünü bana yaşatan kuzenim birola teşekkürü borç biliyor,en kısa zamanda tekrarlamayı düşünüyoruz.

güzel gezi olmuş.bizde günübirlik abanta gidip gelirdik ama artık zaman bulamıyoruz.tekrar gitmiş gibi olduk resimlere bakarken.teşekkürler.:cat:

demek biim memleketdeydiniz ha haberimiz olsaydı keşkede buluşsaydık ama artık başka sefere ellerinize motorlarınıza sağlık

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Paylaşım için teşekkürler.Ayrıca ''Doğa Ve Motosiklet'' konulu denilebilecek sanatsal ağırlıklı fotoğraflardan dolayı tebrik ederim. Çok şık olmuşlar.:cat:

harika arkadaşlar sağolun .bolu düzceye gelecegim ama belki seneye yaza.
emeginize saglık

abi aralarda valla cerceveletip duvara asmalık fotolarda var heel o sizin çiçekler arasındaki fotolar süper :D

yaa bolu ya geliyosunuz da Neden Bolu Mt ye bişeyler yazmıyosunuz arkadaşlar... Valla Kırıyosunuz beni... Bak Bi daha ki sefer böyle yapmayın... Mutlaka Haber verin bana...

vay be adamlar gelmiş harun neredeydin sen nasıl motorcusun karsılasana arkadaşları :p

yüreğinize tekerinize ve bileğinize sağlık. içim gitti çok güzel manzaralar var

öğrenciLik zamanLLarımı hatırLadım. gerçi Çok uzun bi geÇmiş deiL ama. :cherry:

ßen de o yoLLarı az tepiklemedim avtardakiyLe.

Çok güzeL ßi gezi oLmuş; payLaşım için teşekkürLer

ABaNT a gitmeyi ben de çok istiyorum .. Bi gün motorumla uzancam walaa :) teşekkürler :)

çok güzel gezi olmuş bizde bi kaç ay önce gitmiştik.. fotolar harika.. emeğinize sağlık... sudaki cbf de yakışmış doğrusu..:wiinkk:
bu da bizim gezimizden :cherry:

1001096lu9.jpg

ya ben karar veremedim , bu cbf 150 ne biçim bir motor dur,
şehir içine gelir
uzun yola gelir
icabında enduro olur
icabında kroos yaparsın (bakınız youtube deki cbf videoları)
az yakar
çok yol gider
rahatttır
teşekkürler cbf 150 cc
teşekkürler arkadaşlar el emeği göz nuru nuza
sayeniz de Bolu yu da görmüş olduk
selamlar ....
az kaldı ufak arka dişli yi takıyorum ben de ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar