Bolkar Dağları (Medetsiz Zirvesi 3.400M), Meke Gölü, Acı Göl Kampım

Elinize sağlık güzel bir gezi ve mükemmel bir manzara (karagöl). Karagölün hemen birkaç yüz metre uzağında çinili göl vardı. Keşke oraya da gidebilseydiniz. Selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel bir gezi olmuş,kolay kolay gidemeyecemiz bir mesafedeki o harika manzaraları ve keyfi fotoğraflayıp bizimle paylaşman harika.

Elinize sağlık güzel bir gezi ve mükemmel bir manzara (karagöl). Karagölün hemen birkaç yüz metre uzağında çinili göl vardı. Keşke oraya da gidebilseydiniz. Selamlar.

Bidahaki sefere kısmetse... Normalde Çinili Göle de gidecektim, fakat belirttiğim üzere akşam milli maç seyrettiğim için, sabah geç çıktım yola...

Evet, Darboğaz değilde Gümüşlük üzerinden Poazntı-Adana şeklinde...

Gezi dediğin böyle olmalı oldukça heyecanlı olmuştur umarım. Sayende bu güzel yerleri gezmiş gibi olduk ellerine motoruna sağlık..

abi valla film gibi olmuş. ben şimdi görüyorum. benim en büyük hayallerimi gercekleştiriyorsun.

motor sevdasın olduğu her şey güzeldir gayet güzel bi gezi olmuş tekerinise sağlık

Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.Baktıkça fotolara içim açıldı.Kazasız, sorunsuz sürüşler.:cat:Saygılarımla.

teşekkürler çok güzel bir paylaşım. Gezilerinizdeki sunumu gerçekten çok iyi başarıyorsunuz.

Yine Crisitine ve yine sen. Tekerine sağlık ama yine de dikkat et. Böyle yollar tek başına tehlikeli.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bu motorun ait olduğu yollar tepeler dağlar burası galiba süper bi gezi olmus emeğinize sağlık

bize gerçekten güzel duygular yaşattığın için çok teşekkür ederim
kendimi biran ordaymışım gibi hissettim

ne hoş bi gezinti dicektim...gezinti demek hakaret olur..süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar