Boğaziçi Köprüsünde Kaza

Geçmiş olsun, inşallah arkadaşların durumu iyidir..ve bahsedildiği hafif yaralarla atlatmışlardır.

O kasisler aylardır köprünün üzerinde ve en az 2-3 (benim bildiğim) kazaya sebep oldu, adam gibi işaretleme yok, sinyalizasyon yok, uyarı yok, çalışmayı bir an önce yapıp bitirmek yok, belediye seçimlerden önce her gün bir açılış yapıyordu, şimdi seçim bitti bekle ki bir iş yapsınlar vs.

Gerçekten mace İstanbulda motosiklet sürmek.. nerden ne çıkacak, ne zaman çıkacak hiç belli olmaz ..

Arkadaslara gecmis olsun, onemli bir problemleri olmadigi sevindirici bir haber...

Bu kasislerde nedir Allah askina biri aciklayabilir mi? Kac aydir oradalar, yol bos olsa, insan dalsa hakkikiten unutur.

Zaten kasis uyarici tabelalarda tam bize gore Turk isi yapilmis. Dikkat kasis diye tabela var 5 metre sonra zaten kasis var. Utanmasalar tabelayi kasisten sonra koyacaklar. Demin kasisten gectiniz, nasil di, iyimiydi? diye bir tabela koysunlar bari...

Dikkat micirli yol diye tabela vardir, tabelayi gorur gormez micira girersiniz. Dikkat tehlikeli kavsak tabelasi vardir, zaten gorur gormez kavsaktasinizdir.

sabah köprüden geçtim, işin servisindeydim, bir arkadaş polise ne olduğunu sorunca kaza dedi ve birinin vefat ettiğini söyledi 8.20 sularında... inşallah doğru değildir :(((((((

Arkadaşlara geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.

Arabalar için bile tehlike arz eden bu kasisler nezaman ve nasıl kaldırılacak bilinmez ama biran önce bunu bitirmeleri gerekir diye düşünüyorum. Ve bu işlemin tekrarlanmaması için de karayollarına dilekçe ile başvuracağım. Her ne kadar okunup yada okunmayıp kenara yada çöpe atılsada.

bismillah sabah sabah ne oluyor, inşallah önemli birşeyi yoktur.

Geçmiş olsun arkadaşlara Acil şifalar...
Dün Anadoludan Avrupa yakasına gecerken arabayla Ambulansın bir tanesi sol iki tekeri kasise sağ iki tekeri normal yere gelerek bayağıda hızlıydı az daha takla atıyordu gözümüzün önünde ben hergün Boğaziçi köprüsünü kullandıgım için biliyorum kasisleri köprüyü sık kullanmayan arkadaşlara duyuralım burdan beyler dikkat...

sabah köprüden geçtim, işin servisindeydim, bir arkadaş polise ne olduğunu sorunca kaza dedi ve birinin vefat ettiğini söyledi 8.20 sularında... inşallah doğru değildir :(((((((

Ben saat 7.50 de oradaydım ve arkadaşlar yaralıydı.. yaşıyorlardı ve ambulans ters yönden geliyordu... Umarım ölmemişlerdir..

bu sabah okmeydanı-mecidiyeköy çevreyolundan geçerken trafik bir ara sıkıştı ilerleyince de gördüm ki sağ tarafta bir polis motoru ve diğer polisler de gelmişler yanlız motorun durumu çok ilginçti enduro tarzı son model bmw ama ön lastik çataldan çıkmış ve yamuk bir vaziyetteydi kullanıcısı hakkında da bir fikrim yok belki görenleriniz vardır?

:( Sabah sabah yine canımız sıkıldı..Umarım ciddi bişeyleri yoktur tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar..

1.köprüyü kullanan arkadaşlar lütfen bu aralar yavaş geçin köprüden. Bir süre önceye kadar asya avrupa yönünde sol iki şeridi kaplayan 3 kasis vardı ama yakın zamanlarda bir tanede beşiktaş çıkışına koymuşlar bu da tam sağda ve iki şeridi kaplıyor.
Ama sürekli yerlerini değiştirip yenilerini koyabiliyolar o yüzden lütfen daha dikkatli olalım

:( Sabah sabah yine canımız sıkıldı..Umarım ciddi bişeyleri yoktur tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar..

1.köprüyü kullanan arkadaşlar lütfen bu aralar yavaş geçin köprüden. Bir süre önceye kadar asya avrupa yönünde sol iki şeridi kaplayan 3 kasis vardı ama yakın zamanlarda bir tanede beşiktaş çıkışına koymuşlar bu da tam sağda ve iki şeridi kaplıyor.
Ama sürekli yerlerini değiştirip yenilerini koyabiliyolar o yüzden lütfen daha dikkatli olalım

daha fazla kaza olsun diye oyun oynuyor adamlar:) alışanlar oluyor yerlerini bilip yavaşlıyorlar diye ordan alıp başka yere koyuyorlarki yanıltmaca:)hasta herifler ne yapıyorlarsa o kasislerin altında bitmek bilmiyor

Büyük geçmiş olsun, inşallah ciddi bir şey yoktur.

Bende sabah köprüden geçen arkadaşlardan haber aldım, ama bir şey görememişler.

Köprü kameraları yakalamıştır, yakında görürüz yayınlarlar.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlara geçmiş olsun.:pale:

Ancak bu kasislerden bende uçtum bir ara, hoş düşmedim, kurtardım, önce saydım sövdüm, sonra ertesi gün daha dikkatli bakınca kasislerin varlığını gösteren tabelalar olduğunu farkettim.

Daha dikkatli olsaydım uyarı tabelasını(dikkat çeken cinsten, sarı renk ışıklı uyarılar eklense daha doğru olur) görüp kasisten çok çok önce uygun hıza düşerdim, ama şu tabelayı görmemi engelleyen "ben oldum" psikolojisinin rehaveti yok mu, işte bu adamı ölüme bile götürür.

Hepiniz (özellikle "ben oldum"lar) çok dikkatli olun arkadaşlar.

Büyük geçmiş olsun, inşallah ciddi bir şey yoktur.

Bende sabah köprüden geçen arkadaşlardan haber aldım, ama bir şey görememişler.

Köprü kameraları yakalamıştır, yakında görürüz yayınlarlar.

Bence yayınlamazlar dünyaya rezil olurlar o tümseklerden dolayı

inşallah bişey yoktur ya iyiki ölümlü olay yok otobanda kaza olayı duyunca ürperiyorum beter olaylar ya kırık cıkık aylarca hastanalerde uğraş dur bu motor bizi nerelere götürücek kim bilir...

Beşiktaş'ta meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü öldü, yanındaki bir kişi ise yaralandı.

Boğaziçi Köprüsü'nden Mecidiyeköy yönüne giden Adnan Ecer'in (19) kullandığı motosiklet, Ortaköy Viyadüğü üzerinde kontrolden çıkarak önündeki Emine Bilge Çakmakçı idaresindeki 34 BP 8761 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Ecer, aynı yönde giden Hasan Yıldız idaresindeki 92-506 numaralı İETT otobüsünün altına girdi. Adnan Ecer, olay yerinde hayatını kaybederken yanındaki Serhat Balı (17) ise yaralandı.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Balı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ecer'in cesedi ise olay yerindeki incelemelerin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11503193.asp

Son düzenleme:
Üzücü bir durum Ölen arkadaşımıza Allah rahmeteylesin ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun
Yaralı Arkadaşımızın da bir an önce sağlınına kavuşmasını dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar