ALLAH rahmet eylesin mevlam ailesine sabırlar versin.
Bazı arkadaşlar üzülmüyormuş.Yahu bu bir insan,bir genç,bir müslüman ve bir motorcu kardeşimiz neticede her polisi her insanı aynı gözle görmek kadar yanlış bir şey olmaz insan olan insan önce kendi gözündeki kipriği görüp karşısındakinin gözündeki mertege bakmasılazım.
Kanunlar kurallar aslında bizim için bazen hata yapıyoruz ceza yiyoruz ama akıllı düşününce hak veriyoruz.
GECEN GÜN bir motorcu polis arkadaş önüme atladı durdurdu lütfen evraklar dedi.İşimde o kadar aceleki dedim her şeyim tamam işimde çok acil,
Peki abi dedi o arada bende ehliyeti çıkarmıştım,Buyurn dedi yol verdi.Bende Allah razı olsun bakmasanız çalınan motorları nasıl bulacaksınız. dedim .
YANİ NETİCEDE İNSANIZ ARKADAŞLARIMA RİCAM.ARA LARDA EMNİYET ŞERİDİNDE MAK SİMUM 50 KM DEN YUKARI ÇIKMAYIN.aRBALARIN SAGINDAN SOLUNDAN GİRMEYİN,'2 MOTOR YARIŞ YAPMAYIN , bİR MOTORLU ARABANIN SAGINDAN GİREREKEN DİGERİ SOLUNDAN GİRMEYE ÇALIŞMASIN .ÖNDEKİNİ TAKİP EDERSE SÜRÜCÜLERDE BİR TARAFA YANAŞARAK MOTORLULARA RAHAT YOL VERİRİLER.
BU KAZADA SÖYLENEN GÖRE küçük motor aradan çıkınca hızlı gelen bmw duramayıp çarpmış ve bariyere yüzü girmiş rahmetli olmuş.
BUNDAN SONRA SIKI DENETİM GELECEK LÜTFEN DİKKATTTT