öcelikle sevgili patriote, aydınlatman için gerçekten teşekkür ederim, ilhan irem'in de aynı felsefede olduğunu inan bilmiyordum, ve buna sevindim. bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış değilmi, ve evet, gönderdiğin klibi de dinledim, gerçekten hoş, çok yıllar önce bir kaç kere dinlemiş, ve bir şey bulamamıştım parçalarında ama sanırım artık onun müzikalitesi değişmiş, eh benim de fikrim değişti doğal olarak

bu felsefeye inanan bir çok insan olduğunu biliyorum, ve bir şekilde bir araya geleceğimizi de biliyorum. ilhan irem ve ilhan iremlerde bu felsefenin göz önünde olmasını sağlayan kişiler. neyse, çok teşekkür ederim tekrar. ışık ve sevgiyle.
Hoş geldin.:rendeer:
Faydalı bilgiler edinecek, seviyeli arkadaşlar bulacaksın.:cat:
Işık ve sevgiyle kalın sözü çok güzel ve enteresan. İlhan İREM'in şarkı sözüyle bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum.
Işık konusunda arkadaşları biraz aydınlatırsan sevinirim.
sevgili serdar, ışık kelimesi konusunda aydınlatma öyle bir anda olacak bir şey değil ama şu kadarını söyleyebilirim, felsefi tabirle ''evren'in ışığı'', dinsel tabirle, ''nur'', bilimsel tabirle ''enerji''. sanırım ilk etapta ne demek istediğim anlaşılmıştır. sevgi kelimesini zaten kimsenin bilmemesi imkansız

ışık ve sevgiyle kalın.