Bodrum'dan sıcak bir merhaba.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Işık ve sevgiyle

Işık ve sevgiyle sözü İlhan İrem'in albümünden ziyade günlük hayatında sık kullandığı bir sözcüktür ve felsefesini yansıtır.

Çok uzak / yakın cennetler yürek odalarımızda…
Düşünceyle, huzurla, kavgayla, hesaplaşmalarla varılacak yolculuklar.
Kaybolmuş aşk kapılarına gece ışıkları…
Uçuşuyoruz !

Yani İlhan İrem'ciyiz sözünden bir İlhan İrem albümüne gönderme yapmanız bile onu dinlemediğinizi zaten anlattı bana.
Olsun bir dinleyin derim.
Tabii sizin ne için kullandığınız da benim ilgimi çekti. Bir ara paylaşırsanız sevinirim.

Yine de bir dinleyin derim.

[YT]4lMo2geF1ys[/YT]

Hoş geldin.:rendeer:

Faydalı bilgiler edinecek, seviyeli arkadaşlar bulacaksın.:cat:

Işık ve sevgiyle kalın sözü çok güzel ve enteresan. İlhan İREM'in şarkı sözüyle bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum.Işık konusunda arkadaşları biraz aydınlatırsan sevinirim.:)

öcelikle sevgili patriote, aydınlatman için gerçekten teşekkür ederim, ilhan irem'in de aynı felsefede olduğunu inan bilmiyordum, ve buna sevindim. bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış değilmi, ve evet, gönderdiğin klibi de dinledim, gerçekten hoş, çok yıllar önce bir kaç kere dinlemiş, ve bir şey bulamamıştım parçalarında ama sanırım artık onun müzikalitesi değişmiş, eh benim de fikrim değişti doğal olarak :) bu felsefeye inanan bir çok insan olduğunu biliyorum, ve bir şekilde bir araya geleceğimizi de biliyorum. ilhan irem ve ilhan iremlerde bu felsefenin göz önünde olmasını sağlayan kişiler. neyse, çok teşekkür ederim tekrar. ışık ve sevgiyle.

Hoş geldin.:rendeer:

Faydalı bilgiler edinecek, seviyeli arkadaşlar bulacaksın.:cat:

Işık ve sevgiyle kalın sözü çok güzel ve enteresan. İlhan İREM'in şarkı sözüyle bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum.Işık konusunda arkadaşları biraz aydınlatırsan sevinirim.:)

sevgili serdar, ışık kelimesi konusunda aydınlatma öyle bir anda olacak bir şey değil ama şu kadarını söyleyebilirim, felsefi tabirle ''evren'in ışığı'', dinsel tabirle, ''nur'', bilimsel tabirle ''enerji''. sanırım ilk etapta ne demek istediğim anlaşılmıştır. sevgi kelimesini zaten kimsenin bilmemesi imkansız :) ışık ve sevgiyle kalın.

hoşgeldin xeyna.beraberce hoşbulduk umarım.ama sen benden daha kıdemlisin :)
inşallah en yakın zamanda virago 535'ine kavuşursun.....
ışık ve sevgi :cat:
sağlık,acuk para ve harbi dost..... :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoş geldiniz....Umarım kalıcı olursunuz....Sitede faal bayan motorcu sayımız çok denemez...Ama bayağı var...1 fazla çok daha iyi olur....:rendeer:

hosgeldiniz bodrumdan birini nihayet gördüm bende bodrumdayım:)

hosgeldiniz bodrumdan birini nihayet gördüm bende bodrumdayım:)

hoşbuldum, ancak, nasıl oldu da kimseyi görmedin hayret ettim, bir çok bodrumlu var çünkü anladığım kadarıyla, neyse, yolu motor sevgisinden geçen herkesle nasıl olsa buluşuyoruz:) ışık ve sevgiyle kal.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldın ablacim....hosgeldınya elın bos geldın yahuuu...şöyle püsküt çikolata falan getırseydın olmazmıydııı :cherry: :cherry:

saka saka motor kullanman yeterlı ablacim..allah kaza bela vermesın....allah 4 tekerlılerden sakınsın

hosgeldın ablacim....hosgeldınya elın bos geldın yahuuu...şöyle püsküt çikolata falan getırseydın olmazmıydııı :cherry: :cherry:

saka saka motor kullanman yeterlı ablacim..allah kaza bela vermesın....allah 4 tekerlılerden sakınsın

hoşbuldum ablacığım, bisküvi ve çukulatalarını kargoya verdim. afiyetle ye :queen: :queen:

hoşgeldiniz umarım kalıcı olursunuz. Şimdi iki tane aileniz oldu Rüzgar dolu günler :rendeer:

aramıza hoşgeldiniz,ben bodruma her gidişimde honda xl200 le gezen bir bayan görüyorum,yoksa o sizmisiniz
:silent:

Xeyna biliyorsun motosiklet sadece trafik için tasarlanmış bir araç diil benimde ehliyetim olmamasına ragmen trafikte diil yarışmalarda ve yarışma alanlarında kullanan lisanslı bir sporcu oldugum için motor kullanmamda yasal bir engel kalmıyor. Bence oglunuzunda böyle başlaması uygun olabilirdi...

Xeyna biliyorsun motosiklet sadece trafik için tasarlanmış bir araç diil benimde ehliyetim olmamasına ragmen trafikte diil yarışmalarda ve yarışma alanlarında kullanan lisanslı bir sporcu oldugum için motor kullanmamda yasal bir engel kalmıyor. Bence oglunuzunda böyle başlaması uygun olabilirdi...

:cat: bunu düşünebiliriz, ilginç olabilir, oğlumla paylaşacağım bu fikrini. :) sana da başarılar diliyorum ayrıca yarışlarında :)

oncelikle aramiza hosgeldiniz
kingoftheextreme arkadasim cok hakli.
agac yasken egilir die bi soz vardir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar