Bodrum'dan sıcak bir merhaba.

merhaba, bodrumda yaşıyorum, iki çocuk annesi bir motor delisiyim :) 16 yıllır motosiklet kullanıcısıyım, bodrum'dan sıcak bir merhabaya hayır demezsiniz umarım. ışık ve sevgiyle kalın.

sıcak karşılamalarınız için teşekkür ediyorum :) hoş buldum, hoş gördüm :)

Aramıza Hoşgeldiniz. MT Forumlarında kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...:rendeer:

::tutkuy::

iki çocuk ve motor bravo valla benim hanımı bindirene kadar akla karayı seçtim.hoşgeldiniz:rendeer: :rendeer: :rendeer:

iki çocuk ve motor bravo valla benim hanımı bindirene kadar akla karayı seçtim.hoşgeldiniz:rendeer: :rendeer: :rendeer:

umarım artık inmiyordur eşiniz :) bu bir tutku, eh çocukları da epey büyüttüm sayılır. umarım seneye oğlumla birlikte turlamaya başlayacağız (17 yaşında kendileri) kızımı da birimiz artçı alırız, tutmayın ondan sonra bizi :)
hoş buldum, ışık ve sevgiyle kalın.

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Ben daha öncede sizin gibi bir ablamızı hatırlıyorum.Siz ikincisiniz.Onunda iki çocuğu vardı.Allah bağışlasın.Hoşgeldiniz.

harikasınız hem anne hem motosiklet'ci bu örneklerin artması dileklerimle sizi aramızda görmekten mutluluk duyduğumu bilmenizi isterim! motosiklet'ci abi motosiklet'ci abla şarkıma bir sahip daha geldi ne mutlu...

çok sıcaksınız, teşekkür ediyorum hepinize :) ve emin olun eylemlerimiz devam edecek :bounce: sırada kızım var, geleceğin bayan motorcusunu da yetiştiriyorum yani :cat: ışık ve sevgiyle :wiinkk:

mes

aramıza hoşgeldiniz...Eşimle ben de motor tepesinden inmiyoruz.Bodrum motor için adeta bir cennet.İnşallah tanışır geziler düzenleriz.Sevgiyle kalın:rendeer:

aramıza hoşgeldiniz...Eşimle ben de motor tepesinden inmiyoruz.Bodrum motor için adeta bir cennet.İnşallah tanışır geziler düzenleriz.Sevgiyle kalın:rendeer:

teşekkürler. bende tanışmayı isterim. gerçi şimdilik öyle gezilere katılacak bir motorum yok, motorcuk'um var :) ama olsun, dostluk bakii'dir, ve aranızda olmayı isterim. :) :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar