BODRUMDA YAŞIYORUM SCOOTER KİRALAMA İŞİNE BAŞLAMAK İSTİYORUM TAVSİYELER

Herkese selamlar , 2-3 ay oldu eşimle istanbuldan bodruma taşınalı ve bu süreç içerisinde biriktirdiğim 50 bin tl gibi bir sermaye ile çeşitli dükkanlar araştırdım ama dükkancılık maalesef bitmiş burada sürekli kapanıp aynı sektördekiler el değiştiriyor.Ancak araç kiralama sektörü istikrarını koruyor gibi gözüküyor bende bu işin ufağına yani 100-250 cc aralığında çeşitli scooterlar alıp hava alanından verip tekrar alandan almayı ve direk bodrum merkezde teslim şeklinde kiralamayı düşünüyorum sizce bu işte başarılı olup para kazanılır mı çok ciddi şekilde düşünmeye başladım

Hocam hava alanı nasıl olur bilemiyorum ancak size nacizane şu tavsiyeyi verebilirim önce reklam! Otellerde çalışan özellikle garson ve Barman gibi kişiler ile iletişime geçin getirdiği müşteri başına komisyon verin ki müşteriler bu kişilerin lafına itimat ederler.Sizi ve firmanızı tavsiye etsinler, Tur rehberleri ne deyinmiyorum zaten onlar baş aktör. Bodrum hava alanı dalaman da kapı müşterisi çalışmak için, hava alanı merkezli iş yeri bence biraz yanlış gibi ama siz daha iyisini bilirsiniz. Birde motosiklet safari tarzı etkinlikler yapın bir gecelik kamp çadırı falan gibi motosafari mesela konaklama yeri ile anlaşın bu yerlerden de siz komisyon alın HAYIRLI OLSUN ALLAH gönlünüze göre versin..

Bende bu iş olur ama önemli olan bağlantı yapmak ve potansiyeli arttırmak birde sigorta vs iolaylarına karşı dikkatli olmalısınız,

Geçen yaz Rodosta scooter kiralamıştım fiyatı hm çok uygundu hemde fazla evrak işi olmadan kiralanmıştı,

Bütün scooterlara standart bir çanta ysptırıp motorun üstüne ve çantaya firma logosuda bastırırsan inceden kurumsal havası da vermiş olursun.
Şimdiden başarılar eğer firmayı kurarsanı buraya da yazın bodruma geldiğimzde kiralarız

Marmariste büyüdüm 200 motorluk rent dükkanı olan arkadasım vardı takibinin zor oldugunu soyluyordu fakat kendılerı marmarıstekı en ıyı dukkan olmalarının sebebı her motoru kıralama ımkanı vermelerıne borclu olduklarını soylerdı. Size tavsiyem pcx , agility , 125cross ve today motorlarına agırlık verırdım turıstık yerlerde bu motorlar daha cok tercıh edılıyor ozellıkle bws ler :D

Hocam hava alanı nasıl olur bilemiyorum ancak size nacizane şu tavsiyeyi verebilirim önce reklam! Otellerde çalışan özellikle garson ve Barman gibi kişiler ile iletişime geçin getirdiği müşteri başına komisyon verin ki müşteriler bu kişilerin lafına itimat ederler.Sizi ve firmanızı tavsiye etsinler, Tur rehberleri ne deyinmiyorum zaten onlar baş aktör. Bodrum hava alanı dalaman da kapı müşterisi çalışmak için, hava alanı merkezli iş yeri bence biraz yanlış gibi ama siz daha iyisini bilirsiniz. Birde motosiklet safari tarzı etkinlikler yapın bir gecelik kamp çadırı falan gibi motosafari mesela konaklama yeri ile anlaşın bu yerlerden de siz komisyon alın HAYIRLI OLSUN ALLAH gönlünüze göre versin..

Kesinlikle katılıyorum otellerdeki elemanları getirdiklerim ufakta olsa komisyon alsalar herşey çok daha güzel olabilir.ofis havaalanında olmayacak onu demek istemedim ofis zaten bodrumda bir yerde olacak ben havaalanından teslim hizmetide vereceğimi belirtmek için yazmak istedim.Onun dışında tur safari ve konaklama ve bunlardan alınan komisyonlarda eklenebilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------

Bende bu iş olur ama önemli olan bağlantı yapmak ve potansiyeli arttırmak birde sigorta vs iolaylarına karşı dikkatli olmalısınız,

Geçen yaz Rodosta scooter kiralamıştım fiyatı hm çok uygundu hemde fazla evrak işi olmadan kiralanmıştı,

Bütün scooterlara standart bir çanta ysptırıp motorun üstüne ve çantaya firma logosuda bastırırsan inceden kurumsal havası da vermiş olursun.
Şimdiden başarılar eğer firmayı kurarsanı buraya da yazın bodruma geldiğimzde kiralarız

Evet kesinlikle potansiyeli arttırmak önemli ve sigorta işine de önem vermek gerekiyor kazalarda sıkıntı yaşamamak için.Logo olayı da mantıklı dikkat çekici ve akılda kalıcı bir logoyla topcaseli scooterlarla güzel bir iş olabilir düşüncesiydeyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

Marmariste büyüdüm 200 motorluk rent dükkanı olan arkadasım vardı takibinin zor oldugunu soyluyordu fakat kendılerı marmarıstekı en ıyı dukkan olmalarının sebebı her motoru kıralama ımkanı vermelerıne borclu olduklarını soylerdı. Size tavsiyem pcx , agility , 125cross ve today motorlarına agırlık verırdım turıstık yerlerde bu motorlar daha cok tercıh edılıyor ozellıkle bws ler :D

Evet her tarz motoru barındırmak çok büyük avantaj ama çok büyük sermaye gerektirir bazıları aralarında paslaşıyorlar birbirlerinden komisyon alıp çünkü diğer türlü bütün motorları bulundurmak çok büyük sermaye ister ki bunların amortismanı da var yenilemek gerekicek çok ama çok zor olur ben daha butik bir şekilde başlamayı düşünüyorum.tabii ki modellerde pcx , kymco agility , honda today ve fizzy , sym fiddle , yamaha bws 125 zaten bunlar olmasza olmazlar.Peki bunların sigortaları kiralık araçların sigortaları kadar delicesine masraflı mıdır acaba çünkü bildiğim kadarıyla aynı aracı bireysel kasko yaptırınca 2500 tl ise kiralık araçta 10 bine kadar çıktığını biliyorum

Bana kalırsa havaalanından kiralama işi biraz sıkıntılı öncelikle havaalanına gelen neredeyse herkesin koocaman valizleri çantaları oluyor. Onları motora sığdıramayacakları için kimse kiralamak istemez, belki iş seyahati için gelen olursa düşük bir ihtimal onlar kiralar. Bence kiralama ofisi açmak için en iyi yer bodrum marina fakat orada da birçok var zaten. Fikir olarak, yazlıkçıların olduğu yada residance mantığı 1 hafta 10 gün kiraya verilen dairelerin olduğu mesela gümbet ve bitezi birleştiren yokuşun oraya açabilseniz hem minibüslerin güzergahı hemde gümbet sahile inenler hedefiniz olabilir yada bitez sahilinde sörfçülerin yanına ufak bir dükkan açılabilir hatırladığım kadarıyla orada rakip de yok :)

Bana kalırsa havaalanından kiralama işi biraz sıkıntılı öncelikle havaalanına gelen neredeyse herkesin koocaman valizleri çantaları oluyor. Onları motora sığdıramayacakları için kimse kiralamak istemez, belki iş seyahati için gelen olursa düşük bir ihtimal onlar kiralar. Bence kiralama ofisi açmak için en iyi yer bodrum marina fakat orada da birçok var zaten. Fikir olarak, yazlıkçıların olduğu yada residance mantığı 1 hafta 10 gün kiraya verilen dairelerin olduğu mesela gümbet ve bitezi birleştiren yokuşun oraya açabilseniz hem minibüslerin güzergahı hemde gümbet sahile inenler hedefiniz olabilir yada bitez sahilinde sörfçülerin yanına ufak bir dükkan açılabilir hatırladığım kadarıyla orada rakip de yok :)

Zaten bende ofisi alana degil bodrum merkezde bir yere acmayi dusunuyorum , minibuslerin oldugu guzergah gayet mantikli olabilir .
Ya araba yikama ya da scooter kiralama sektoru dusunuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar