Bodrum'da feci kaza: 1 ölü,

1d412453ea1.jpg

Edinilen bilgiye göre Osman Nuri Bilgin Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 48 HV 857 plakalı motosiklet ıslak zeminde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kayarak devrildi. Kazada yaralanarak Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücü Mustafa Çalım (22), tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti...

http://www.1turk.net/haberler/h/1226

allah rahmet eylesin, genç yaşta...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin.

allah rahmet eylesin

eeraktan hocam hep bu tarz haberleri veriyorsun sitede bir amaç varmı gerçekten geçenlerde biri daha sormuştu bunu ama :cat:

Allah rahmet eylesin...

Ben de sormuştum bir ara eeraktan'a ama cevap vermedi.

haberim şimdi oluyor Allah rahmet eylesin bodrumda çok motor var bi okadarda saygısız sürücü.......

Allah rahmet eylesin. Anlaşılan korumalık kask falan yokmuş:pale::pale:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah Rahmet Eylesin...
Mekanı cennet olur inşallah...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Birkaç gün önce ben de ıslak zemin nedeniyle sürüş hakimiyetimi kaybedip düşmüştüm. Koruma ekipmanlarım olduğu için herhangi bir yaralanma durumu oluşmamıştı.

Ben düştüğümde kask takıyor olmam nedeniyle kafamı yere vurmama rağmen yaralanmadım.
Kask ve diğer koruma ekipmanları cidden çok önemli. Sakın ihmal edip de kullanmamazlık etmeyelim. Yaralanma ya da ölüm riskini tamamen ortadan kaldırmasa da büyük ölçüde ortadan kaldırdıkları aşikar.

Mustafa Çalım'a Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum.

allah rahmet eylesin bn bodrum dayım görmedim ama arkadaş kazanın olduğu yeri görmüş yokuş komple kana bulanmış :( çok tehlikeli bi araç türüyle uğraşıoruz herkes dikkatli olsun şakası yok bu işin...

off yaa çok genç yaşta off :salut:
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar