Bodo ..........

Merhabalar ben istanbuldan Bodo daha önce motor tecrübem yok ama çok yakın bi zamanda yamaha r6 alıcam yenilerden lütfen bana yardımcı olabilcek deneyimli arkadaşlar msnden ulaşsın şimdiden teşekkür ederim

[email protected]

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
tecrüben yok ve r6 almayı düşünüyosun.:silent: şimdiden hayırlı olsun diyelim ozaman
hoşgeldin:rendeer:

aramıza hoşgeldin:rendeer:
tecrübesi olmayan biri için r6 iyi bir tercih değil gibi...

hoşgeldin :cat:
motonet3yy.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Millet dalga geçiyo galiba bizimle, baksanıza forumun yeni trendi oldu "Yeni başlıyacağım ama süper sport istiyorum"

Bodo; buradaki aklı selim kimse sana SS makinalar için tavsiyede bulunmaz. Ama dersenki ben illa da alacağım, al hayrını gör tepe tepe kullan :cherry:

hoşgeldin:rendeer:

bence r1 alsan daha iyi olur r6 iki gün sonra sıkar seni:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de uzun zamandır kullanıyorum.harleyi satıp 50 cc.moped alacam.

Bu arada hoş geldin arkadaşım.

hoşgeldin:rendeer: alacağın motorla çalışma yapacağın sahayı burada bize söylersen biz yolumuzu çeviririz bi süre iyi olur.

Yarabbim Akil fikir ihsan eylesin,,amin

600 lük makinayi naapcan , almisken söyle büyük bisey olsun...1000 cc yada 1200 cc en güzeli...Hem manitalar büyük motoru olana daha cok "veriyo", pardon "bakiyo" diycektim dilim sürctü....Koruma malzemelerinede para verme.....yaziktir günahtir.....Millet sana acemi gözüyle bakar sonra nemelazim...
Allahim sabir ver bana cildiriciiiiiiimmmm simdi.....

Süper Moderatör (BBRR)
hoşgeldin:rendeer: bu arada sen bu tecrübesiz halinle r6 al söz eczane masrafların benden( gazlı bez alçı boyunluk oksijenli su. tekerlekli sandalye flaster elastik mandaj ve bol miktarda agrı kesici kas gevşetici en çok bu agrı kesiciye ihtiyacın olcak ) arkadaşım böyle yazdıgım için bana kızma .. bak biraz forumu takip et senin gibi tecrübem yok 600rr alcam 600f alcam r6 alcam diyenler var onlara nasıl açıklama yaptık bak.. neyse tekrar hoşgeldin inşallah kalıcı olursun ve aradıgını bulursun ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar